Telefondan gönderilmesi benim için iyi hem biraz daha az katılım olur hemde turkcell de kullanmadığım çok kontörüm var numara iyi diye tutuyordum bunda kullanırım artık
o tukcelldeki kontörler özel servislerde geçerli malesef...
Şifreler nerede yazıyor bulamadım ben..Bütün paketlerde mevcutmu acaba.
paketlerin üzerinde etiket var, şifreye ulaşmak çok güç üst üste yapışmış 2 etiketi dikkatlice birbirinden ayırıp ortada gri kazınacak bir alan var, benim 5-10 dk aldı dikkatlice ayırıp ulaşmak, kampanyacı olmayanın uğraşacağını sanmam
paketlerin üzerinde etiket var, şifreye ulaşmak çok güç üst üste yapışmış 2 etiketi dikkatlice birbirinden ayırıp ortada gri kazınacak bir alan var, benim 5-10 dk aldı dikkatlice ayırıp ulaşmak, kampanyacı olmayanın uğraşacağını sanmam
bulamadım şifreyi şimdide başka yerden alıp baktım.Foto mümkün olursa merak ettim gerçekten görmek isterim..Teşekkürler.
Kampanyalı paketlerin hangisi olduğu nasıl anlaşılacak
gerçekten güzel kampanya olmuş.First patlatmış bombayı
bende dün 4 adet aldım ama şifre filan yokmuş

moralimi çok bozdu first
Bulan varmı hagi markette ve hangi şehirde
ben istanbul kadir has migrosta buldum
Bende beyaz yapışkanlı yerden şifreyi çözmeye çalışıyordum

rastgele onun şifre kağıdının iki kısımdan oluştuğunu keşif ettim. Böyle Şifre kartları varken bence katılım beklenenden az olur gibime geldi