Gönderen Konu: Belim fena :(  (Okunma sayısı 1490 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
Belim fena :(
« : 11 Nisan 2012, 19:37:09 »
Arkadaşlar uzun süre hareketsiz oturmaktan  belimde sanırım kas sıkışması oluştu ve ağrıdan duramıyorum,ne önerirsiniz krem bitki vs? doktorda kas sıkışması demişti geçen ay

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Belim fena :(
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2012, 22:19:07 »
Kas gevşetici haplar iyi gelir,ağrı kesici jeli de tavsiye ederim.Muscoril kullanmıştım ben.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2012, 22:30:02 »
Gecmis olsun. Bu durumda bizim tavsiyemiz dogru olur mu bilmem ama sirtinizi sicak tutun veya masaj etkili olabilir
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2012, 12:07:13 »
sıcak suyla duş alın beli,nize bi müddet tutun duş başlığını.benim eşimde de oldu kıpırdayamıyordu yerinden..sıcak su çok iyi geldi.geçmiş olsun
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2012, 12:11:59 »
analjezik-antiflamatuar içerikli içten hap, aynı içerikli dışatan krem sürdünmü geçer  ;) birde sıcak tut üşütme :)  geçmiş olsun
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2012, 18:07:32 »
Çok teşekkür ederim,fıtık olmasından korkuyorum,çok uzun süre bilgisayarda oturuyordum çünkü hareketsiz bi şekilde,artık oturmuyorum,önce bi doktora görüneyim,fıtık çıkmazsa tavsiyelerinize uyucam..hafif bi kas,şişlik gibi bişi geliyo elime krem sürerken,sanırım kas sıkışması.Fıtıktan ödüm patlıyo,babam geçen sene ameliyat oldu da.