Link'in başına www yazmadan yayınlayabilirsiniz.
Kampanya yapan bazı sayfalar var burdan haberdar etmek istiyorum ama forum izin vermiyor.
ne yapmam gerekiyor?
merhaba,
forumunuza yeni üye oldum ama ilk mesajı okuduğumda çok doğru dedim..birsürü beğenip durduğum sayfa var...ayrıca proflinde herkese açık paylaş,yok şu kadar kişiyi getir,yok şunu yap bunu yap..bir de bakıyorsunuz..aynı kişi neredeyse her beğeninin çekilişini kazanmış!!!!!!
facebook sürekli birşeyleri değiştirdiğinden dediğinizi yapmak için tam olarak nereye bakacağız?
teşekkürlerimle.
arayıp buldum,dediğinizi yaptım...ve beğendiğim sayfaları silmeye başladım..peki o zaman katılma haklarım da siliniyor mu? ilgilendiğim listeden tekrar mı katılmak lazım?
Yarışması devam eden sayfalardan beğeninizi çekmeyiniz.
arayıp buldum,dediğinizi yaptım...ve beğendiğim sayfaları silmeye başladım..peki o zaman katılma haklarım da siliniyor mu? ilgilendiğim listeden tekrar mı katılmak lazım?
güncel kampanyası olan sayfaları silmesen daha iyi olur bazı beğen paylaş yarışmalarında sayfayı beğenmiş olma şartı olduğundan katılım hakkını silebilirler..
İlgine teşekkürler
bu siteden üyeliğimin silinmesini istiyorum ,nereden silebilirim
Arkadaşlar begenmekten vazgeçelim kampanyalar kurudu resmen
aynen öyle.. belli bir sayıya ulaştıklarında artık hiçbirşey yapmıyorlar. hatta kimse ile ilgilenmiyorlar bile. beğenmekten vazgeçelim en iyis
Admin'in dediği doğru ama bu yüksek takipçili Turkcell, Akbank vs. için olabilir. Gerçekten de markalar ödüllü yarışmaları beğeni arttırmak için kullanıyorlar. Şu da olabilir mesaj yoluyla veya yorum yoluyla böyle yarışmalar istediğimizi yazarsak ajanslar bunu fark ederler ve bu yönde strateji uygularlar.