uğraştın,zaman harcadın birşey yok beğeniyi geri almak en doğrusu hem hediye alamayıp
hem de her gün gelen onca gereksiz reklam amaçlı bilgilendirilme mesajları çekilmez,
Link'in başına www yazmadan yayınlayabilirsiniz.
Kampanya yapan bazı sayfalar var burdan haberdar etmek istiyorum ama forum izin vermiyor.
ne yapmam gerekiyor?
Bu şekilde de izin vermiyor ne yazık ki
Ben yeni üye oldum facebooka kampanyalara katılmak istiyorum ama arkadas listemde kimsem yok yine de katılabılırmıyım
Ben yeni üye oldum facebooka kampanyalara katılmak istiyorum ama arkadas listemde kimsem yok yine de katılabılırmıyım
listenizde çok fazla kişi olmasının veya olmamasının bir zararı yok katılabilirsiniz.
Gerçekten güzel tespit katılıyorum destekliyorum
Arkadaşlar facebookta bir yarışma paylaşıyoruz ve paylaştığımız görselin linkini göndermemi istiyorlar bunu nasıl yapıyyoruz facebookta kimse yardımcı olmuyor nedense biri bana bu işin nasıl yapıldığını söylüyebilrmi lütfennnn!
Arkadaşlar facebookta bir yarışma paylaşıyoruz ve paylaştığımız görselin linkini göndermemi istiyorlar bunu nasıl yapıyyoruz facebookta kimse yardımcı olmuyor nedense biri bana bu işin nasıl yapıldığını söylüyebilrmi lütfennnn!
Profilinize girin orada paylaştığınız görselin altında dakika-saniye yazar ona tıklayıp çıkan sayfayı kopyalayın.
sonunda buldum nihayet ..cevap verdiğin için teşekkür ederim