Garantili, kutusu hiç açılmadı, sıfır

400 TL OBO
unutmuşum ben bunu fiyatını düşürdüm
ben aynı bu şekilde hiç açılmamışını 400e zor sattım

çok zor satılıyorlar
ben aynı bu şekilde hiç açılmamışını 400e zor sattım
çok zor satılıyorlar
evet bendeki ipod da hiç açılmadı hala jelatinli bütün eşe dosta haber saldım forumlara vs yazmışlar bakalım satılacakmı
Valla almak istesen bulamazsin boyle biseyi ama satmaya gelince zor cikar elden.4 5 tane saatim inan varya sahibindende bir kac kisiye agzimi bozucaktim verdikleri tekliflere felan.
bazıları karşısındakini aptal yerine koymaya çalışarak tekliflerde bulunuyor insan deli oluyor . hele birde takas tekliflerinde o kadar komik şeylerle karşısına çıkıyorlar ki insanın gel de sinir olma . adam yerine koyup hiç cevap vermemek en güzeli sanırım böylelerine .
iyi satışlar .
son fiyat nedir. ben aslında bundan çok almak istiyorum. ama daha telefon bile almadım kendime çok eski bir telefon kullanıyorum. telefon yerine böyle bişeye para bayılırsam ve telefon olmadığını anlarlarsa etrafımdakiler bana kızabilirler

aslında bayadır da satılmamış bir süre daha elinizde tutabilseniz alırım valla

yeni işe girdim. 1-2 aylık bir zaman lazım bana. ne diyorsunuz?
Valla almak istesen bulamazsin boyle biseyi ama satmaya gelince zor cikar elden.4 5 tane saatim inan varya sahibindende bir kac kisiye agzimi bozucaktim verdikleri tekliflere felan.
evet gerçekten verdikleri fiyatlara çok sinir oldum, onun için kıyamadım satmaya, 2.el fiyatından da aşağı teklifler geldi

@cikcikgribi son dediğim gibi 400 tl olur bide yanında 2 tane arka kapak hediye ediyorum hiç kullanılmamış amerikadan geldi onlar da