yüzümüzde makyaj olmasının yemek yapmak için hijyen kuralıyla ne alakası var olur mu öyle şey
Donmuş bir gıdayı çözdürmenin en güvenli yolu aşağıdakilerden hangisi değildir?
en saglıklısı buzdolabının alt raflarında çözdürmenin oldugunu bir yemek programında duymuştum yine de kimseyi yanıltmak istemem ben öyle cevapladım knorr neyi dogru kabul eder bilemeyiz
Donmuş bir gıdayı çözdürmenin en güvenli yolu aşağıdakilerden hangisi değildir?
en saglıklısı buzdolabının alt raflarında çözdürmenin oldugunu bir yemek programında duymuştum yine de kimseyi yanıltmak istemem ben öyle cevapladım knorr neyi dogru kabul eder bilemeyiz
Soru en güvenli yolu değildir diyor. O yüzden oda sıcaklığında doğru cevap bence

)))))))))))) cok yasa hoppidi yanlış cevap vermişim demek
yarışmaya katıldım. ama facebook hesabıma giriş yapmamışım. buna rağmen katılmamda sorun olmadı. demekki bu yarışma için facebook üyesi olmak şart değil. ilginç değil mi?
yüzümüzde makyaj olmasının yemek yapmak için hijyen kuralıyla ne alakası var olur mu öyle şey
Hijyen kuralları gereği yüzde ve elde makyaj (göz kalemi, far, rimel, allık, fondöten, ruj, oje, tırnak parlatıcısı, parfüm, traş losyonu vb.) kullanılmamalıdır.
orjinal kural budur, parlatıcı renksiz olduğu için sorun olmaz diye öğrenmiştik ama siz istediğiniz gibi cevaplayın..( bu bilgiler ev mutfağından daha çok genel mutfak kültürüyle ilgilidir, restoran, lab. gibi ama evde de uyulması gereken ama çoğunluğun atladığı şeyler, sonuçta evde bu tarz katı kurallar yoktur)
Haftanın soruları
1. Tane baharatların gerçek tadı nasıl ortaya çıkar?
a) Isıtarak
b) Suda ıslatarak
c) Öğüterek
2. Aşağıdakilerden hangisi Çinli’lerin beşli baharat karışımında bulunmaz?
a) Karanfil
b) Tarçın
c) Pul Biber
3. Aşağıdakilerden hangisi baharat tanımı için yanlıştır?
a) Sebzenin veya meyvenin kökü olması
b) Sebzenin veya meyvenin çiçeği olması
c) Bir çeşit nişasta olması
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
cevapları bilen var mı acaba?