Sevgili takipçilerimiz, ufak bir oyun oynamaya ne dersiniz? Birgün boyunca sürecek yeni bir yarışmamızla karşınızdayız. Elit Milo paketinin içerisinde ortalama kaç tane draje olduğunu tahmin et, yapacağımız çekilişle Elit çikolata sepeti kazananı sen ol!
Tek yapman gereken Twitter üzerinden ortalama Milo draje sayısını ve "@ustacikolataci" kullanıcı adımızı ekleyerek yarışmamıza katılmayı unutma. İşte sorumuz;
* Bir Elit Milo paketinin içinde ortalama kaç tane draje vardır?
* a) 40-60 b) 65-75 c) 80-90 d)95-100
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
cevap ne sizce arkadaşla saydakı kişiler "b"demiş ama.
migrosta 2,75 şimdi katalogda gördüm, keşke 3 gün önce gittiğimde alsaymışım sayardım şimdi, ama yok sayamazdım saymadan mideye indirmiş olurdum hepsini ermiş değilim sonuçta
paketler 125 gr bana C gibi geliyor ama emin değilim tabiki henüz yollamadım, bir draje kaç gr dır acaba 1.5 falansa 83-84 eder
Bununla ilgili son gönderim zamanı varmı acaba. Yoksa alalım sayalım.
bu gece olabilir son yazmamışlar gerçi valla migros evime yakın olsa ben gidip alıcam pahalıda değil eminim çok da güzeldir ben kutusunu görünce kahve falan sanmıştım ama değilmiş baktıkça canım istiyor
Sevgili takipçilerimiz, yarışmamız 12.00'de bitecektir. Çikolata sepeti kazanma şansı için Twitter üzerinden bizi takip et (@ustacikolataci), Elit Milo paketinin içerisinde ortalama kaç tane draje olduğunu "@ustacikolataci" kullanıcı adımızı ekleyerek Twitter üzerinden yaz, yapacağımız çekilişle lezzet dolu bir çikolata sepeti kazan!
ne zaman açıklancak ?
Sevgili takipçilerimiz, yarışmamız bu haftalık bitti. Kazanan talihlilerimizi yarın sayfamızdan duyuracağız. Hepinize ilginiz için çok teşekkür ederiz.