benim bütün kartlarda görünen bu yani eskisi başka su flnda yok

Promosyon Adı : Cappy meyve tanem tıkla kazan %100
Açıklama : 28 Şubat ? 31 Mart 2012 tarihleri arasında web sitesini ziyaret ederek kartınızı ilgili kampanyaya başarı ile kayıt ettirdiğinizde Cappy Meyve Tanem Şeftali ürününü %100 indirimli almaya hak kazanırsınız. Cappy Meyve Tanem Şeftali ürününü %100 indirimli alımınızı 31 Mart 2012?e kadar ürünün bulunduğu Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır.
Açıklama : 28 Şubat ? 31 Mart 2012 tarihleri arasında web sitesini ziyaret ederek kartınızı ilgili kampanyaya başarı ile kayıt ettirdiğinizde Cappy Meyve Tanem Şeftali ürününü %100 indirimli almaya hak kazanırsınız. Cappy Meyve Tanem Şeftali ürününü %100 indirimli alımınızı 31 Mart 2012?e kadar ürünün bulunduğu Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır.
bu var buda geçen seferki kampanyadan başka yok bende
bende %100 cappy meyve suyu kazandınız diyor su değil
bende %100 cappy meyve suyu kazandınız diyor su değil
tam yazıyı alıntı yaparmısın tarih önemli
VALLA BEN ALMAYA GİDİYORUM GELİNCE YAZARIM 30 DK YA GELİRİM
bu yenisi

%100 olan şuan,ama tarihler aynı anlamadım ben
benim önceki capy 75 ti.Bugünkü 100 gözüküyor
tarih 28 şubat diyo ama
migros heyecan yapıyo heralde artık kampanyaları karıştırır oldu ne yaptığı belli değil
bende hiç bir kartımda iki tane yok bu şekilde