arkadaşlar ailenizden üye olmayan varsa onuda yapabilirsiniz çekilişe fazladan katılabilirsiniz böylece
iyi fikir, ama ailemizdeki kişiler doğal olarak hergun kampanya foruma üye değil, geçerli sayılacaksa ben kitaplar için birkaç üye daha açabilirim
arkadaşlar ailenizden üye olmayan varsa onuda yapabilirsiniz çekilişe fazladan katılabilirsiniz böylece
iyi fikir, ama ailemizdeki kişiler doğal olarak hergun kampanya foruma üye değil, geçerli sayılacaksa ben kitaplar için birkaç üye daha açabilirim 
doğru söylüyosun bende fazladan katıla bilirsiniz derken ailenden bir kişiyi veya bir yakınını benim referans linkimden üye yaptığın zaman ismini listeye yeniden(2. defa) yazıyorum böylece çekilişe fazladan katılmış oluyorsun
örnek: sen daha önceden referans linkimden üye oldun ailenden bir kişiyide üye yaptığın zaman ismini listeye 2. bir defa daha ekliyorum böylece kazanma şansında artıyor
cevap icin tesekkurler. aksama referansindan birkac kez daha uye olacagim
birşey değil önceki yazdığımda pek iyi açıklıyamamıştım bu daha açıklayıcı oldu heralde
aynı isimle üye olma sakın ailende üye olmayan biri veya arkadaşın veya tanıdığın biri varsa onları referans linkimden üye yap sahte isim kabul edilmiyo
bayaa çok kişi çekilişe katıldı
sana 2. üyeyi de buldum.. öm attım
bende üye oldum şimdi
ablamıda üye yaptım
sana 2. üyeyi de buldum.. öm attım 
gördüm çekilişlistesine yazdım
bende üye oldum şimdi
ablamıda üye yaptım
yazdım senide çekiliş listesine