bu konunun yada cekilisin iptal edilmesine nazaran legolas da kabul ederse baska bir onerim var. 100 uye olunca verecegi odul atiyorum suanda 50 uyeye ulasildiysa eger verilecek hediyelerin yarisinin cekilisini yapması da olabilir bence. diger 50 kisilik cekilis de yeniden baslamis olabilir. tekrar tamamlamaya calisabiliriz. sadece bir oneri 
eğer ysr86 arkadaşımız kabul ederse meyva tabağının çekişini yapabilirim şimdiden geriye kalanlarıda 100 kişiye ulaşınca yaparım
bence dediğiniz şekilde olması yanlış neticede biz bütün kampanya ürünleri için çekiliş hakkı kazandık yani 100 katılımcı sayısının düşürülmesi daha doğru bir karar olur
beni çıkar arkadaşım çekilişten..
teşekkürler
neden çekilişten çıkmak istediniz ben anlamadım
ben size destek olmak için katılmıştım, kazanabilesiniz diye..
çekiliş için değil.. o yüzden..
tekrar teşekkür ederim. size bol şanslar..
Kampana legolas ın kararına göre ya kişi sayısı 60 a ulaşınca ya da 30 temmuz 2009 tarihine kadar sürecektir. Ve adil olması bakımından tüm ürünlerin çekilişi aynı anda yapılacaktır. Ve yine legolas isterse konunun silinmesini talep edecektir..
Bundan sonra forumda ilan edilen kurallarıda dikkate alarak kampanya düzenleyiniz yoksa uyarılmadan konularınız silinecek...
Uyarılarıma rağmen LEGOLAS nickli kişi gerekli düzenlemeyi yapmadığı gerekcesiyle konu kapanmıştır. Ayrıca yeterli hassasiyeti göstermediği içinde bu tür kampanyalar düzenlemesi yasaklanmıştır.