Gönderen Konu: Lipton Türkiye  (Okunma sayısı 12450 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı casusx

• Deneyimli Kampanyacı
  • Olduğu kadar, olmazsa kader... (Şems)
Ynt: Lipton Türkiye
« Yanıtla #10 : 22 Mart 2012, 16:39:39 »
yarın 11de ilk soru varmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 22 Mart 2012, 16:46:49 »
adamlar her 20. 30. yapıyor bide ıp kontrolu var birden fazla yapmak için 10 dk bekliyon.kısacası hiç bana göre değil  :P
    ben ona rağmen yaptım bi tane tuttu ama geöç geldi gelen farklıydı daha ii oldu

Çevrimdışı sahra2006

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 22 Mart 2012, 20:57:39 »
bir tutturamadım Lipton seni ::)
işim çok benim her gün kalkıp seni yeniden seviyorum..

Çevrimdışı gucluturk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 22 Mart 2012, 22:01:45 »
liptonun kampanyaları herzaman güzel oluyor....

Çevrimdışı mystery

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 23 Mart 2012, 11:15:11 »
Bugünde yeni soru yayınlandı.

Çevrimdışı mystery

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 23 Mart 2012, 11:16:03 »
Cevap: ilk hasat olacak

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 23 Mart 2012, 11:19:04 »
Bu kampanya, Lipton Türkiye tarafından düzenlenmektedir.

Yarışmaya, 23.03.2012 saat 11.00 – 30.03.2012 saat 11.00 tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine girerek "Lipton Soru Cevap" uygulamasında karşılarına çıkacak katılım formuna ad, soyad, cep telefonu, e-posta, adres, semt, ilçe ve il bilgilerini eksiksiz giren Facebook kullanıcıları katılabilecektir. Bu bilgiler Unilever San. Ve Tic. T.A.Ş, ve Youth Republic Pazarlama ve Araştırma Hizmet. A.Ş veritabanına alınacaktır ve üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.

Birbirinden farklı, günlük olarak sorulacak soruların ardından doğru cevap verenler arasından her 50. Kişiye Lipton Çay paketleri hediye edilecektir. Paketin içinde bulunan ürünler, 1 adet Lipton Earl Grey Dökme Çay 500 gr. ve 1 adet Lipton İlk Hasat Dökme Çay 500 gr.’dır.

Kampanya boyunca bir günde 30 adet, 7 günde toplamda 210 adet hediye paketi verilecektir.

Günlük olarak Lipton Çay Paketi hediye hakkı kazanacak en son katılımcı, sorulacak soruların ardından doğru cevap veren binbeşyüzüncü (1500.) katılımcı olacaktır. Eğer gün sonunda yeterli sayıda doğru bilen katılımcıya ulaşılamazsa doğru bilen katılımcılar arasından sondan başa doğru giderek, kalan paketler dağıtılacaktır.-

Kampanya boyunca bir gün içerisinde, bir kişinin yalnızca bir kez hediye kazanma hakkı vardır. Ancak bir gün önce hediye kazanmış kişi farklı sorular için tekrar yarışmaya katılabilir. Bu kişi farklı sorular için tekrar ödül kazanma hakkına da sahiptir. Kazanılan hak devredilemez ve nakde çevrilemez.

Katılım formunda ad, soyad, cep telefonu, e-posta, adres, semt, ilçe ve il bilgileri eksik olanlar doğru cevabı işaretleseler dahi ödül hakları olmayacaktır.

Ödül kazanan yarışmacılar günlük olarak duyurulmayacaktır.

Günlük duyuruya ek olarak; ödül kazanan yarışmacıların tümü, 03.04.2012 Salı günü saat 16.00’da Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında duyurulacaktır.

Ödüller, kazananlar ilan edildikten itibaren, talihlilerin uygulamada verdikleri adreslere 14 iş günü içinde gönderilecektir. Yanlış verilen adresler sonucunda ulaşmayan ödüllerden Lipton sorumlu değildir.

Bu kampanyaya katılmak için T.C. veya K.K.T.C. vatandaşı olmak ve T.C veya K.K.T.C. sınırları içinde ikamet etmek gerekmektedir.

Bu yarışmaya Unilever San. Ve Tic. T.A.Ş,-, Youth Republic Pazarlama ve Araştırma Hizmet. A.Ş, ilgili ajans çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

Lipton bu kampanyayı, önceden duyurmak koşulu ile istediği an sonlandırma veya yeni bir dönem için tekrarlama, uzatma, dilediği zaman ödüller dahil dilediği değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

Lipton ve Youth Republic Pazarlama ve Araştırma Hizmetleri A.Ş. kampanya boyunca ve sonrasında, uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla veya herhangi bir şekilde haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıları, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yaptığı tespit edilen kişileri ya da haksız yollardan elde edilen her türlü işlem veya kazanılan ödülleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün kampanya verilerini, ödül hakkını, üyeliğini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve kazananı diskalifiye-hakkına sahiptir. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.

Katılımcıların, kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi münhasıran Lipton ve Youth Republic Pazarlama ve Araştırma Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılacaktır.

Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta, Lipton ve Youth Republic Pazarlama ve Araştırma Hizmetleri A.Ş.’nin kampanya uygulama kayıtları esas alınacaktır.

Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını, gizlilik politikasını ve katılım koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2012, 11:30:46 Gönderen: numberone2000 »
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #17 : 23 Mart 2012, 11:28:18 »
210 adet iyi bence.Bunu kazanmak güzel olurdu.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı tirinaynom

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #18 : 23 Mart 2012, 11:32:25 »
katıldım herkeze bol şans
:):):)

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 23 Mart 2012, 11:56:10 »