geçmiş olsun.
18 çekide bir üyeye gelecek şekildemi yapmıştınız.
ne saçma benim ailemde kredi kartı kullanan kimse yok,benimde kartım yok eşimin var netten bişey alcağımız zaman herkes o kartı kullanıyor,trendyol istiyo diye herkese ayrı kartmı çıkarıcaz zaten ykb çekinden sinirim şu trendyola 3 gün yüklemediler çeki alcağım butik kapandı yüklemişler ve haber vermeyede tenezzül etmemişler bide 6 gün süre vermişler,severdim trendyoluda son zamanlarda cozuttu
Bir bu eksikti trendyol iyice sapıttı ya . ozaman nisan başı benim çekleride iptal eder bunlar.
bende babamın adına alısveriş yapmıstım kendi bilgisayarımdan adres aynı diye kabul etmedi ilk önce , adresi değiştirdim daha sonra kartta kendi kartımla aynıydı kart bi sorun yasamadım 10 tllikte indirim çekim geldi halada aktif.Ama arkadasım maş. 18 tane gözlerine çarptırmıssın detayların aynıysa.
geçmiş olsun.
18 çekide bir üyeye gelecek şekildemi yapmıştınız.
evet benim tek üyeliğim var.Ben çok fazla bilgisayara girmiyorum. öyle bazı incelikleride bilmem.davet edilen her üyelikte gerçek kişi,telefon ve adres kullanılmış. (farklı kişilere ve adreslere ait)sadece kredi kartı bize aitti.4-5 tanesi arkadaşım.4-5 kendi benim ailem 7-8 eşimin ailesi ( abla,anne,teyze ,dayı vs...). onlar sepete ekliyordu. ben alışveriş yapıyordum. bazende bize geldiklerinde. yada ben gittiğimde...
neyse asıl sorun sizin çeklere böyle birşey olmadan tedbirinizi alın.Ben gerçek üyelik yaparak böyle madur edildim.Kızıma birşeyler alacaktım o çeklerle. kendi kendine davet edip, alışveriş yapıp çek gelen çok arkadaş vardı sitede. öyle yazmışlardı yanılmıyorsam.
kredi kartı bilgilerinizi site göremez o sizin banka ile aranızda olan sanal alışveriş,aynı adresler ve isimler olduğu için iptal etmişlerdir