0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsoracağı soru içime doğru polonya ukranya kopyala yapıştır yaptım hazır beklettim yolladım.bundada kazanmazsam ayıp artık daha önce yapı kredi wada oyuncak ödülündede kart ismi,ni sorar diye içime doğmuştu kopyala yapıştır yaptım önceden ama kazanamadım umarım bunda kazanırım ama sanmam bende bu olay varken 45.sıradasın siret bundan sonra yarışmadan önce konuşalım benyarım saat cevabı aradım internetten
soracağı soru içime doğru polonya ukranya kopyala yapıştır yaptım hazır beklettim yolladım.bundada kazanmazsam ayıp artık daha önce yapı kredi wada oyuncak ödülündede kart ismi,ni sorar diye içime doğmuştu kopyala yapıştır yaptım önceden ama kazanamadım umarım bunda kazanırım ama sanmam bende bu olay varken
sonunda ben de kazandım çok şükür
10 kişiye hediye paketi kazandıracak sorumuz bugün 16.00 – 18.00 saatleri arasında Twitter’da. Takip etmeyi unutma. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
linke tıkladım sayfanın açılması çok uzun sürdü uf kazanamadım. 40. yada 50. olmuşum )