gene aç gözlüler kazandı hahahah yapcak bişey yok
açgözlüler değil, hakedenler kazandı, sizinde tahmin ettiğim gibi 1 mausunuz 1 klavyeniz 1 monitörünüz falan var, siz kullanamıyorsanız bu şekilde hitap etmeye hakkınız yok.
bi kazanamdım şunu ya adamlar laftan anlamıyo şu kampanyayı 1 kere yapsalardı ilk 100 kişiye verselerdi ne kadar güzel olacaktı yine hüsran
açgözlüler değil, hakedenler kazandı, sizinde tahmin ettiğim gibi 1 mausunuz 1 klavyeniz 1 monitörünüz falan var, siz kullanamıyorsanız bu şekilde hitap etmeye hakkınız yok.
bence öle ne alaka 1 maus bir fareyle burada birçok kazanamayan arkadaş var haklı kazanç olsa herkes farklı hesaplardan girmezdi
bence öle ne alaka 1 maus bir fareyle burada birçok kazanamayan arkadaş var haklı kazanç olsa herkes farklı hesaplardan girmezdi
kazananlar cevabı öncedenmi yolluyor ? soru soruluyor herkes eşit şartlar altında cevaplıyor ve hızlı olanlar kazanıyor, hızlı değilseniz kimseye açgözlü demeye hakkınız yok. elinizden tutanmı var ? sizde hızlı olun kazanın.
ben zaten beş dakika sonra cevapladımdı.haliyle olmamış

) tebrikler arkadaşlar..
Her zaman söylediğim gibi ben bu tip yarışmalara 3 kavalye ve 2 mause ile katılıyorum ..

Sakin olun 36 paket first sakız için gerginliğe gerek yok..