Gönderen Konu: First  (Okunma sayısı 30664 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
Ynt: First’ten günün sorusu
« Yanıtla #270 : 31 Mart 2012, 10:36:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Eger banada kazanan biri olursa Kfc den 2 kola 1 snackbox 1 hut shots verebilirim

Çok az şey veriyorsun :/

Paketi görsen.. 1 kutu dolusu first sakız ve 4 gb usb bellek. az değil.

TL'ye vurarsak ;

Tanesi 2 tl. 36 adet var içinde. toplam 72 TL.

4 gb usb bellek de 15-20 tl felan düşünürsek, min. 90 TL ..

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #271 : 31 Mart 2012, 10:43:16 »
benimki de gitmiş eve... kardeşim muzur bi sesle aradı beni  :-\
sakızların geldi diye hepsi bu sana saklıyım fln demek yok :D
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #272 : 31 Mart 2012, 11:21:24 »
bunu bile ticarete döktünüz ya pes diyorum  :D ne olacak hayrına yapın arkadaşınıza.forum git gide bencilleşiyor paylaşma özelliğini yitiriyor  :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #273 : 31 Mart 2012, 11:50:37 »
bunu bile ticarete döktünüz ya pes diyorum  :D ne olacak hayrına yapın arkadaşınıza.forum git gide bencilleşiyor paylaşma özelliğini yitiriyor  :)

Ticarete dökmedim, sadece eşleştirdim(kıyas)
Fiyat aynı olmadığı sürece hiçbir şey eşit olamazzzzzz :P

ayrica paylasim, cok ugrasip hızlı sekilde yazman gerekip de kazandığın yani EMEK VERDİĞİN  bir şey olmamalı. Yani bu gibi bir şey zor paylaşılır. Basit olsaydi herkes yapardı, değil mi?

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #274 : 31 Mart 2012, 11:53:58 »
eyefive yeni ler bilmez biz eskilere has bir durum bu karşılıksız oynayan arkadaşlar var onlara rica edildi mi sağolsunlar kırmıyorlar

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #275 : 31 Mart 2012, 11:57:23 »
Ben bugün birine kıyak geçicem. Onun için deneceğim.
Ama bunun icin twitter hesabi lazım, neyse bakalım vakti gelsin bi (:

Hatırlatırım üstad. Böyle yazmistim. ayrıca asagidaki arkadasa katılıyorum

Konu neden bu kadar uzadı anlamış değilim. İşin içine hile hurda girmediyse, sahte hesaplarla yüzlerce oy verilmediyse veya başka herhangi bir dalavere yapılmadıysa, sadece hız ve pratik zekanın önemli olduğu bu yarışmayı gerçekten hakeden kazanmıştır ve kazanıyordur da. Aynı kazananın defalarca kazanması normal bir durum mu derseniz, ki bence değil, bu onun vicdanına kalmış bir şeydir. Ama burada kimse kimseye haram olsun, hakkımı yedi tarzından şeyler yazamaz. Yazsa da zaten boş konuşmuş olmaktan öteye gidemez.

Herkes burada bir sürü kampanyaya katılıyor ve bir sürü şey kazanıyor. Ben şimdiye kadar tüm kampanyalarda sadece bir tane kazandım kenara çekildim diyen arkadaş varsa ben ona sadece helal olsun derim, tebrik ederim. Ama en azından bir kampanyada bile 2 veya daha fazla ödül kazanmış olan arkadaşların buraya bu tarz şeyler yazmaları da aynı şekilde iki yüzlülüğe girer. O yüzden dikkatli olalım ve birbirimizi kırmayalım.

Eğer gerçekten kendisinin yüzde yüz masum olduğuna inanan arkadaşlar varsa konuya aynı şekilde yazmaya devam etsinler. Çünkü bu onların gerçekten de hakları. Ama aksi durumdaki arkadaşların yazdıklarını kusura bakmayın ama samimi bulamıyorum.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #276 : 31 Mart 2012, 12:05:03 »
eyefive yeni ler bilmez biz eskilere has bir durum bu karşılıksız oynayan arkadaşlar var onlara rica edildi mi sağolsunlar kırmıyorlar

evet banada yapmak için uğraşan 2 arkadaşım var mesela ama kazanamıyorlar  :D benim yapabileceğim oldumu hiç çekinmem yaparım  ;)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #277 : 31 Mart 2012, 12:06:08 »

evet banada yapmak için uğraşan 2 arkadaşım var mesela ama kazanamıyorlar  :D benim yapabileceğim oldumu hiç çekinmem yaparım  ;)
ya arkadaş bir konuda da fikrin olmasın soyleyecek bişeyin olmasın her konudamı bilgisi olur bir insanın ya D:

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #278 : 31 Mart 2012, 12:09:57 »

ya arkadaş bir konuda da fikrin olmasın soyleyecek bişeyin olmasın her konudamı bilgisi olur bir insanın ya D:

dün sana tam yazıyordum sephorada başlığında.utan utan bayan ruj kampanyasına bile katıldın diye  :D tam yazdım mesajı yolluyorum anne odama girdi o dalgınlıkla unuttum yollayamadım  :D ilk darbe senden geldi,alırım acısını  ;D

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #279 : 31 Mart 2012, 12:11:48 »

dün sana tam yazıyordum sephorada başlığında.utan utan bayan ruj kampanyasına bile katıldın diye  :D tam yazdım mesajı yolluyorum anne odama girdi o dalgınlıkla unuttum yollayamadım  :D ilk darbe senden geldi,alırım acısını  ;D
bak avatarımı sana özel yaptım puauhahua