bencede internet hızı
bana soru düşmeden cevapları görüyorum bazen
ben bunu bi türlü tuturamadım gitti, zaten netim yavaş bide, imkanı yok ilk 5'e ilk 10'a girmek falan hayal
@Firstsakiz adaletli olsa netimiz cok hızlı degil ilk 100 kişiden her 10. yada cekiliş yapsanız. malesef bu sebeple katılamıyorum artık(
aynen devam ederse takip etmeyide bırakacam hiç şansımız yok cünkü böyle devam ederse
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBugün günün sorusunu doğru reply eden ilk 10 kişiye,First’ten hediye paketi!

fiirst izlemede kalın
kazanacam ve bi tanıdığa hediye edecem
kazanıcam ve kendime bagıs yapıcam
len dalga geçmeyin, ben çiğneyemiyorum dişle ilgili bi kaç haftadır sorun var o kadr sakızın kokusunu alınıpta çiğneyememek diş acısı gibi geliyor :p
bu bilg. pek iyi değil ama 1 tanesini ark.a hediye 1 tane tekrar bana ondan sonrada başkasına kendisinin nickle ancak kazanabilirim
len dalga geçmeyin, ben çiğneyemiyorum dişle ilgili bi kaç haftadır sorun var o kadr sakızın kokusunu alınıpta çiğneyememek diş acısı gibi geliyor :p
En kötüsü ama dişlerinde sorun olmamasına ragmen, kazanamayıp, çiğniyemiyorsun
ben ciddi diyorum bana ver diye flash belleği verecekmisin
hocam zaten başkası olunca kendi adresim daha kalmıyor kişinin kendi adresi ie oynayıp kendi adresine gelcek . ben benim adresi verip birde kargoya vermeklemi uğraşacam iyi daha istersen paketin içinden açıp açıp tane verim sana yok artık

ben ciddi diyorum bana ver diye flash belleği verecekmisin
hımm ama olmayınca zaten yiyemezsin olunca canın çekiyor hani bir laf vardır ya göz görmeyince gönül katlanır diye o hesap yani