0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gene aç gözlüler kazandı hahahah yapcak bişey yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingene aç gözlüler kazandı hahahah yapcak bişey yok açgözlüler değil, hakedenler kazandı, sizinde tahmin ettiğim gibi 1 mausunuz 1 klavyeniz 1 monitörünüz falan var, siz kullanamıyorsanız bu şekilde hitap etmeye hakkınız yok.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingene aç gözlüler kazandı hahahah yapcak bişey yok açgözlüler değil, hakedenler kazandı, sizinde tahmin ettiğim gibi 1 mausunuz 1 klavyeniz 1 monitörünüz falan var, siz kullanamıyorsanız bu şekilde hitap etmeye hakkınız yok. bence öle ne alaka 1 maus bir fareyle burada birçok kazanamayan arkadaş var haklı kazanç olsa herkes farklı hesaplardan girmezdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingene aç gözlüler kazandı hahahah yapcak bişey yok açgözlüler değil, hakedenler kazandı, sizinde tahmin ettiğim gibi 1 mausunuz 1 klavyeniz 1 monitörünüz falan var, siz kullanamıyorsanız bu şekilde hitap etmeye hakkınız yok. bence öle ne alaka 1 maus bir fareyle burada birçok kazanamayan arkadaş var haklı kazanç olsa herkes farklı hesaplardan girmezdi ben kazanmak istemiyorum kazandım ayrıca fazlasında gözüm yok ben düşüncemi beyan ettim siz alındınız ahmet demedim mehmet demedimkazananlar cevabı öncedenmi yolluyor ? soru soruluyor herkes eşit şartlar altında cevaplıyor ve hızlı olanlar kazanıyor, hızlı değilseniz kimseye açgözlü demeye hakkınız yok. elinizden tutanmı var ? sizde hızlı olun kazanın.