Gönderen Konu: Ne Kazandınız? Neler Kaybettiniz?  (Okunma sayısı 1270 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
Ne Kazandınız? Neler Kaybettiniz?
« : 20 Mart 2012, 15:46:13 »
Selamlar,

Bu konuyu bir münazara, fikir paylaşımı olsun diye açıyorum. Amacım polemik yapmak veya yaratmak değil. Şimdiden yanlış anlaşılmıyayım.

Forumumuz, adı üzerinde bir kampanya forumu. Biz bu kampanyalara bakıyoruz, belki de kaçırmamak icin saatlerce buralarda oluyoruz, onları kazanıyoruz veya kazanmıyoruz. Peki bu kampanyalar, ve gün icerisinde online olmamız, kampanyaları yetiştirme telaşı vs. bize bir negatif etkisi olmuyor mu?

Yani, gerçek hayatımızda bize sorunlar vermiyor mu? Gerçek hayatımızı etkilemiyor mu yoksa? Hepimizin, doğru düzgün bir işi var mı ?  Ev-İş-Sosyal yaşam vs. sıralı ve düzenli olarak mı gidiyor acaba?

Bu konu sayesiyle neler kazanıp neler kaybettiğinizi merak ediyorum. Amacım bunu öğrenmek. Umarım yanlış anlamazsınız.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
Ynt: Ne Kazandınız? Neler Kaybettiniz?
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2012, 17:56:49 »
kimsenin buraya bişey yazacağını sanmıyorum. önceden olsa herkes paylaşırdı ama artık kim ne kazandıysa birileri çekemiyor, kazansın istemiyor, göze geliyor birde nazar oluyor.. şikayet ediyorlar birde ellerine ne geçiyorsa....

ama şunu söylüyebilirimki ben foruma nerdeyse 7/24 bağlanıyorum cep telefonumda da net var kampanya olunca hemen pc koşuyorum..
  ;D

ikiz kızlarım var benim çalışmıyorum evin işi ve onların bakımı+ ilgilenmesi zaten koca bir iş...

herkes güzel şeyler kazansın inşallah...
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2012, 18:02:29 »
Kücük bi kaç bişey kazandım. Ama sanırım gözlerimi kaybediyorum pc basında cok kalmaktan. Biraz da kilo yaptım gibi :) Vizelere konsantre olamıyorum, aklım hep burada. Anlık kampanya var mı falan diye :P Böyle işte.. Bırakıcam zaten ileride bu işleri, KPSS 'ye calısmam lazım..
« Son Düzenleme: 20 Mart 2012, 18:06:45 Gönderen: admin »

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2012, 18:46:56 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bırakıcam zaten ileride bu işleri, KPSS 'ye calısmam lazım..

İşte bunu arıyordum.

Yani bunları hepsi güzel bir heves. Kampanyadan birşeyler kazanmak felan. Ben de iPhone, iPad2 vs kazanmak isterim, ama basit şeylerle avutuyoru(z) kendimizi. Ve kazanınca da seviniyoruz. Mutlu oluyoruz..

Gerçek hayatımızdan daha önemli kılıyoruz bazı şeyleri. Bu zararı var. Buna dikkat etmeliyiz.

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2012, 08:08:59 »
Aslında güzel bir soru. Kazandığımız ufak şeylerin yanında aslında ne kadar büyük şeyler kayıp ediyoruz. En basit örneği hiç hesapta olmayan gözlerimizi bile kayıp etmeye başlıyoruz ki bu kayıp olan gençliğimizin ve en iyi yıllarımızın geçip gitmesine neden oluyor. Normalde satın alabileceğim hatta lazım olmayan şeyin savaşına mücadelesine giriliyor bu insanı hayati olması dışında psikolojik bile etkiliyor.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2012, 08:11:46 Gönderen: ulukol »

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 21 Mart 2012, 08:18:11 »
arkadaşlarım doğru diyorlar yaklaşık 4 seneden fazla benim kampanyacı oluşum. Buraya yazmayı bende anlamsız buluyorum. Yada kazandıklarım adı altında bir şeyler paylaşmayı bizim sitemizde facebook ta da var böyle paylaşımlar. Bunları paylaşmak bana biraz ayıp gibi geliyor çünki yanlış olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaşımız gözlerimiz gitti demiş evet gözlerim yorgun artık ışığa tahammül edemiyorum neden saatlerce bu işlerle ilgilenmekten. Neyse arkadaşlar kazannan kazandığıyla kalsın ayrıca böyle bir başlık açtığınız içinde teşekkürler