kaydınız alındı yazdı ama kazanıp kazanmadığımızı nerden bilicez ben bunu hep kaçırıyordum..
money sayfasında kart no ve şifre girdikten sonra size özele tıklayın. orda yazar.
teşekkürler bakayım hemen
sayfa hata verdigi için hangi indirimi kazandıgımı tam bilemiyorum o anda % 100 vardı ama sonrasında bişiler oldu 
%100 almışsındır. size özelden bak orda yazar.
biliyorumda şifreyi kabul etmiyor bakamadım. gidince kiosktan bakıp anlıycam mecbur
%100 indirimli kazanmışım son 2 tabletim kalmıştı bu iyi oldu
off bu hafta heyecanlıydı çok, bende kaptım ama kaç tane bilemiyorum henüz bakamadım yemek yiyeceğim hemen
Sayfa hata verince %25 kalmış bana
kaydınız alınmıştır diyince oluyorsa bende 100 lük kaptım bi tene
çok heyecanlı olan nedir acaba?biz burda bir tane alamazken millet 3 er 5 er almış birde marifet gibi söylüyorlar.diyecek lafım yook pehhhhhhhhhhhh
ya ne iş ben anlamadım.yok ürünlerin hepsi kayboluyo site çöküyo yok hepsi geri geliyo işlem yapılmıyor.tüm günüm rezil rüsva oldu.bişey de kazanamadım. bir de herkes 3 tane kazandım diyor enayi gibi hissediyorum. yok kaydınız alındı diyo ne olduğu belli değil.yuh ya. şifreyi nasıl öğrenicem.
ya bi deyiverin kaydınız alınmıştır demesi yeterlimi oldumu yani ben ilk defa kazanıyorum :/