Evet arkadaşlar sadece hangi şehirde bayileri bulunmuyorsa oraya numune yolluyorlar.Bayilerinin bulunduğu yerlerde olanlara;bayilerimizin olduğu yerlerden deneyebilirsiniz diyorlar. Bende istemiştim fakat bana da numune gönderimi yapmıyoruz dediler.
sakın rosense den talep etmeyin derim ben.geçen gün ben de istekde bulundum.
10 tane 5ml lik deneme boylarına 35 ytl kargoda ödeme yaptım.
35 tl kargo parasımı olur hadi diyelimki birileri kapınıza geldi sizden para koparmaya çalıştı sizin aklınız nerdeydi 35 tl verirken ya o 3.5 dur ya da siz birazcık! yüksek söylediniz kocaman paketlerin bile o kadar kargo parası tutmaz
valla Ups de tutuyo adamlaro ilde bayisi yoksa aktarma vs yapıyolar bana da geçen bişey geldi 15 lira aldı ups
mail attım kargo ücreti 4 tl civarnda dediler ben de istedim bu kdr yüksek kargo ücreti isterlerse geri yollarm kargoyu.
demin mail geldi. kargo ücreti 3-4 tl arasındadır öyle bir durumla karsılastıgınızda bizimle irtibata gecin ürünleri geri alırız diye.
ben rosense ürünlerini nedense hiç beğenmedim.çok kalıp gibi yağlı bir ağır yapısı var.
bende isteyecektim ama gözüm korktu..
35 tl kargo ücretimi olur yahu..
hakkınızı arayın derim.
bırakmayın yanlarına bunu..
bende isteyecektim ama gözüm korktu..
35 tl kargo ücretimi olur yahu..
hakkınızı arayın derim.
bırakmayın yanlarına bunu..
bencede

ama ben genede istedim bakalım

o kadar çok isterlerse almam
banada bugün mail atmışlar bayi muhabbetini banada yapmışlar yani şuan için ordan numune yok bize...
benim rosense ler geldi bugün iki buçuk milyon kargo parası ödedim
25 tane falan var küçük tüpler içerisinde çok güzel kremler