0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kaç kere mail attım ama önce bayiilerimizden isteyin dediler.bayiilerinden istedim yok dediler ki yalan olduğunu biliyorum.sonra mail atarak bu durumu rosense anlattım ama dönmediler bile.o yüzden artık kesinlikle rosense kullanmıyorum.keyifleri bilir valla.ufacık bi numune için kaç tane müşterilerini kaybettiler...kimse numune göndermek zorunda değilki bi numune yollamadılar diye neden firmayı kötülüyorsun ? ben gittim bayiden aldım nerdeyse bi poşet verdiler
bende kaç kere mail attım ama önce bayiilerimizden isteyin dediler.bayiilerinden istedim yok dediler ki yalan olduğunu biliyorum.sonra mail atarak bu durumu rosense anlattım ama dönmediler bile.o yüzden artık kesinlikle rosense kullanmıyorum.keyifleri bilir valla.ufacık bi numune için kaç tane müşterilerini kaybettiler...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kaç kere mail attım ama önce bayiilerimizden isteyin dediler.bayiilerinden istedim yok dediler ki yalan olduğunu biliyorum.sonra mail atarak bu durumu rosense anlattım ama dönmediler bile.o yüzden artık kesinlikle rosense kullanmıyorum.keyifleri bilir valla.ufacık bi numune için kaç tane müşterilerini kaybettiler...kimse numune göndermek zorunda değilki bi numune yollamadılar diye neden firmayı kötülüyorsun ? ben gittim bayiden aldım nerdeyse bi poşet verdilerarkadaşım numune göndermek zorunda değiller anlıyorum ama madem göndermiyolar kimseye göndermesinler o zaman.benim canımı sıkan olay kafalarına göre gönderim yapıyolar.size bir poşet vermiş olabilirler güle güle kullanın ama.ben 2 yerden numune istedim kaç kere yok dediler.bunu rosense bildirdim bi geri dönüş bile yapmadılar.bende bu yüzden rosense kullanmıyorum artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kaç kere mail attım ama önce bayiilerimizden isteyin dediler.bayiilerinden istedim yok dediler ki yalan olduğunu biliyorum.sonra mail atarak bu durumu rosense anlattım ama dönmediler bile.o yüzden artık kesinlikle rosense kullanmıyorum.keyifleri bilir valla.ufacık bi numune için kaç tane müşterilerini kaybettiler...kimse numune göndermek zorunda değilki bi numune yollamadılar diye neden firmayı kötülüyorsun ? ben gittim bayiden aldım nerdeyse bi poşet verdilerarkadaşım numune göndermek zorunda değiller anlıyorum ama madem göndermiyolar kimseye göndermesinler o zaman.benim canımı sıkan olay kafalarına göre gönderim yapıyolar.size bir poşet vermiş olabilirler güle güle kullanın ama.ben 2 yerden numune istedim kaç kere yok dediler.bunu rosense bildirdim bi geri dönüş bile yapmadılar.bende bu yüzden rosense kullanmıyorum artık ilk numune istediğimiz tarih mayıs 2009du şuan siz ocak 2010da istiyorsunuz bu testerlar dönemlik olabilir her firma yapıyor firmayı yargılamayın bence derim
yok dediler git bayiden al diye gittim 2 tane bayilerine kalmadı dediler hafta gelicek dediler.haftaya gene gittim gelmedi dediler.oyalıyolar vermediler yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok dediler git bayiden al diye gittim 2 tane bayilerine kalmadı dediler hafta gelicek dediler.haftaya gene gittim gelmedi dediler.oyalıyolar vermediler yanirosenseye şikayet maili at hangi şubedeki şahıslar vermedi ise rosense ilgilenecektir bence