Gönderen Konu: rosense  (Okunma sayısı 37780 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
Ynt: rosense
« Yanıtla #120 : 02 Kasım 2009, 13:21:00 »
bana dediler gidin şehrinizdeki ykmden alın :((((((((

Çevrimdışı jade

• Usta Kampanyacı
Ynt: rosense numune gönderiyor
« Yanıtla #121 : 04 Kasım 2009, 01:42:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana da bugün geldi 14 tane nemlendirici krem. hatay a kargo 3 ytl ödedim.

hatayamı geldi iskenderuna göndermemişler

Çevrimdışı Nazenn

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 06 Kasım 2009, 16:30:52 »
Rosense banada numune göndermedi oysa ki ben doğal cilt bakımı kursu mezunuyum deneyip memnun kaldığım takdirde kullandığım sürekli ürünleri değiştirip Rosense almayı düşünüyordum.
 Ama hiç te mağazalara gidip numune rica edemem, kullandığım markalara devam derim olur biter...  ;)

Çevrimdışı baharerdil

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #123 : 12 Kasım 2009, 22:00:58 »
Numunelerim bugün geldi ama çok küçükler tam numune yani.2 nemlendirici,2 el kremi,1 peeling,1 temizleme sütü,1 göz çevresi kremi ve 2 de minik parfüm testerı.Güzel beğendim ama artık kargo paralarıda fazla gelmeye başladı.4 TL. ŞİŞLİ :))

merakli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #124 : 12 Kasım 2009, 23:16:08 »
evet sayiyi azalttilar ilk basvuranlara 27 tane gelmis daha sonra 22 bir ay once 14 e kadar dusurmuslerdi simdi iyice azalmis kargo parasini da hesaba kattiginizda artik hic cazibesi kalmiyor arkadaslarin cogu vazgecti sayi azaltildigi icin

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #125 : 19 Ocak 2010, 12:28:58 »
bende dün istemiştim ama bana gelen cvp aynen şöyle  :-X

Tester gönderimini sadece bayilerimize yapabiliyoruz, satış noktalarını ziyaretinizde ürünlerimizi deneyip ayrıntılı bilgi alabilir, tester edinebilirsiniz. Size en yakın satış noktasını öğrenmek için  ana bayimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #126 : 19 Ocak 2010, 14:51:37 »
bende kaç kere mail attım ama önce bayiilerimizden isteyin dediler.bayiilerinden istedim yok dediler ki yalan olduğunu biliyorum.sonra mail atarak bu durumu rosense anlattım ama dönmediler bile.o yüzden artık kesinlikle rosense kullanmıyorum.keyifleri bilir valla.ufacık bi numune için kaç tane müşterilerini kaybettiler...
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #127 : 19 Ocak 2010, 15:13:22 »
ewwt bencede canım rosense ye kalmadık!!!!!

Çevrimdışı aslizehram

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #128 : 19 Ocak 2010, 18:24:31 »
en yakın şubemizden ürünlerimize bakabilirsiniz diyorlar.az önce geldi cvp.numune filan yok.

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #129 : 25 Ocak 2010, 00:41:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende kaç kere mail attım ama önce bayiilerimizden isteyin dediler.bayiilerinden istedim yok dediler ki yalan olduğunu biliyorum.sonra mail atarak bu durumu rosense anlattım ama dönmediler bile.o yüzden artık kesinlikle rosense kullanmıyorum.keyifleri bilir valla.ufacık bi numune için kaç tane müşterilerini kaybettiler...
kimse numune göndermek zorunda değilki bi numune yollamadılar diye neden firmayı kötülüyorsun ? ben gittim bayiden aldım nerdeyse bi poşet verdiler