0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hikayeyi ben kendisinden rica ettim, bana mail atmış:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHikayeyi ben kendisinden rica ettim, bana mail atmış:)ok.sağol bende benımkını goremedımde ondan sordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler arkadaşlarSiret seni bugün ikinci görüşüm ufak hediyeli yarışmalara da başlamışsın hayırdır lokmalara takılmasın boğazınaa ya bu ufak hediyeli değildiki philip hikaye anı yarışmasıydı ufak hediyesi bana çıktı sadece trendyola katıldım sadece bere alamk istiyordum mavisiyah desenli çok beğenmiştim.lakin o geçen senenin ürünüymüş bulamadım
tebrikler arkadaşlarSiret seni bugün ikinci görüşüm ufak hediyeli yarışmalara da başlamışsın hayırdır lokmalara takılmasın boğazınaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler arkadaşlarSiret seni bugün ikinci görüşüm ufak hediyeli yarışmalara da başlamışsın hayırdır lokmalara takılmasın boğazınaa ya bu ufak hediyeli değildiki philip hikaye anı yarışmasıydı ufak hediyesi bana çıktı sadece trendyola katıldım sadece bere alamk istiyordum mavisiyah desenli çok beğenmiştim.lakin o geçen senenin ürünüymüş bulamadım yağmurluk?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler arkadaşlarSiret seni bugün ikinci görüşüm ufak hediyeli yarışmalara da başlamışsın hayırdır lokmalara takılmasın boğazınaa ya bu ufak hediyeli değildiki philip hikaye anı yarışmasıydı ufak hediyesi bana çıktı sadece trendyola katıldım sadece bere alamk istiyordum mavisiyah desenli çok beğenmiştim.lakin o geçen senenin ürünüymüş bulamadım yağmurluk?o eşentiyon dandik birşey yollayacakları bile muamma küçük hediye bile değil o o 1 ay olacak neredeyse benimi takip ediyon sen