Telefonu gelen var mı?
benimki gelmedi henüz ama bugun resmi tatilde yarın gelebilir diye tamin ediyorum 1 haftada ulaşır demişlerdi çünkü
Doğruya bugün tatildi. Pazartesi verdilerse gelenler olmuştur diye tahmin ediyordum. Yarın veya ertesi gün muhtemelen gelir.
Forumdan kazanan cogu arkadas belgelerı ılk gonderenlerdenız. Ben acıkcası persembe cuma gıbı gelecegını tahmın edıyorum. Bugun gelırse daha mutlu olurum
Mail atmıştım. Gönderimler gelen sıralamaya göre ilerleyecektir diyor. Benim belgeler pazartesi ellerine ulaştı. Pazartesi en geç salı göndereceklermiş telfonu. Ben geç yollamıştım. Maillere çok hızlı cevap veriyorlar.
Benım belgelerım persembe gunu ellerıne gectı, bugun gelecegını dusunmustum ama gelmedı. Yarında olmazsa bızım kı de pazartesıye fılan kalacak demektır.
Kazananların telefonları gelmeye başlamış. Hatta satışa çıkaranlar bile olmuş.
DH den 4 gun banlı oldugum ıcın takıp edemıyorum acıkcası. Demek teller gelmeye baslamıs, bakalım benım kı ne zaman gelecek.
biraz önce başarı mobileyi aradım gönderimler daha başlamamış çarşamba yada perşembe günü gönderecez dediler beklicez yine
biraz önce başarı mobileyi aradım gönderimler daha başlamamış çarşamba yada perşembe günü gönderecez dediler beklicez yine
Gönderimler başladı mı başlamadı mı bilemem ama bu eleman almış satışa bile çıkarmış. İlana bakarsanız isim ve telefon dikkatinizi çeker zaten.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKazananlar listesinde ismi mevcut. Ankaralı galiba. Elden almış olabilir.
valla bilmiyorum bana öle dedi belgeleri ilk yolladığımdada 1 hafta sonra demişlerdi inş haftayada bi başka bişey bulup ondan sonraki haftaya koymazlar