ya nasıl bi oyundur 24 saat aralıksız bilgisayara bakıyorsunuz. iyi azim var sizde de. gözlere yazık. kazananları tebrik ederim.
Bende kazanmışım bir adet. Yeni haberim oluyor. 3 gün olmuş açıklanalı. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Arkadaşlar kimin adına gönderim yaptınız. Alıcı ismine ne yazdınız.
kendi adımıza oynadık alıcıya kendi ismimiz yazdık sen nasıl oynadın ki
kendi adımıza oynadık alıcıya kendi ismimiz yazdık sen nasıl oynadın ki
Yok yanlış anladın. Benim demek istediğim pdf deki belge ve fotokopiyi kimin adına gönderecem. Sadece adresmi yazdınız. Bilkent Üniversitesi Merkez Kampüs Cyber Park Plaza A Blok Kat:6 No:602 06533 Bilkent/ANKARA
Wurunkatte DH den pm attıgım gıbı gonder arkadasım, sorun olmaz ben o sekılde gonderdım, ertesı gun tel actım ve kargonun ellerıne gectıgını soyledıler. Problem yok yanı
kazananları tebrik ederim
Wurunkatte DH den pm attıgım gıbı gonder arkadasım, sorun olmaz ben o sekılde gonderdım, ertesı gun tel actım ve kargonun ellerıne gectıgını soyledıler. Problem yok yanı 
Çok özel değilse burdanda paylaşırsan bende göndereceğimde yanlış olmasın hem diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş olursun
Ben alıcı kısmına samsung fun club yazdım.ben uzun adres yazmama ragmen kargocular kısa adres yazdı bilinen bir yer demekki.sürat kargoyla 2.800 e yolladım diğer kargolar 7 tl istiyordu.en ucuz sürat kargo