Gönderen Konu: Samsung Kelime Avı Sonuçları  (Okunma sayısı 17893 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Samsung Kelime Avı Sonuçları
« Yanıtla #80 : 27 Mayıs 2009, 10:05:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana mal gelmedi ya inşallah benımkıde yarın gelır bende ilk gün hemen yollamıştım umarım gelir yarına

Hocam bana yarın telefonun geliyor, gidin alın diye mail atmadılar. Ben onlara mail atıp telefonların akibetini sordum. Onlarda bana bugün kargoya verildiğini yarın elime geçecegini söylediler. Yani büyük ihtimalle yarın senin telefonun da elinde olur. Yarın istersen bölgende ki Yurtiçi Kargo şubesini ara ve adına kargo olup olmadığını sor.
Hocam bu güzel haber yollamaya başladılar demek. Teyit etmek amacıyla kargo şubenizi aradınız mı?
Bende bir umut aradım ama gelen giden yok bende.

Çevrimdışı midfielder7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 27 Mayıs 2009, 10:24:45 »
benim telefon geldi sizinkide gelir bugun kesin

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #82 : 27 Mayıs 2009, 10:39:48 »
Evet arkadaşlar benim telefonlarım da geldi. Kazanan arkadaşlar güle güle kullanın.

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #83 : 27 Mayıs 2009, 10:46:40 »
Ben daha bekleyecem demek.  >:(
Güle güle kullanın. Fotoğrafları eklersiniz artık.

Çevrimdışı midfielder7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 27 Mayıs 2009, 10:48:23 »
sizde güle güle kullanın

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #85 : 27 Mayıs 2009, 18:15:11 »
Benim telde geldi. Bu telefon beklentilerimin çok altında. Daha iyi bişey beklerdim. Dokunmatik ekranmış. Nerdeyse ekranı delecem. İphone karşı çıkardılar ama rakip bile olamaz.
Bi kamerası var. Fotoğraf ve video kalitesi bir telefona göre gayet iyi.
Benim eski telden gene iyidir.  ;D Malzeme kalitesi pek iyi durmuyor ama inşallah uzun süre dayanır.

Çevrimdışı midfielder7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 28 Mayıs 2009, 12:35:13 »
bence dokunmatiği iyi iphoneye o kadar para vermek ne kadar mantıklı düşünmek lazım 2mp kamerası vede wirelesi için 1300-1400de verilmez

Çevrimdışı wurunkatte

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #87 : 28 Mayıs 2009, 16:32:36 »
İkinci el olarak ilk çıkan iphone lar 500 lira civarı 3g iphone(garantili) ise 800 1000 arası değişiyor.
Bende ipod touch var. Ona alıştım parmağımı üzerinde gezdirmem yeterli oluyor. Ama pixon öyle değil iyice bastırmak lazım. Dokunmatik değil resmen bastırmatik. iphone veya touch ile karşılaştırırsanız farkı görürsünüz. O yüzden pek ısınamadım tele. Sırf kamerası için kullanacağım zaten. İphone un kamerası iyi olsaydı pixon u çoktan satışa çıkarmıştım.

Çevrimdışı midfielder7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 28 Mayıs 2009, 16:58:35 »
senden haklısın diğerini kullanıyorsan ama yinede fena değil  ;)

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 31 Mayıs 2009, 20:32:59 »
İkinci el olarak ilk çıkan iphone lar 500 lira civarı 3g iphone(garantili) ise 800 1000 arası değişiyor.
Bende ipod touch var. Ona alıştım parmağımı üzerinde gezdirmem yeterli oluyor. Ama pixon öyle değil iyice bastırmak lazım. Dokunmatik değil resmen bastırmatik. iphone veya touch ile karşılaştırırsanız farkı görürsünüz. O yüzden pek ısınamadım tele. Sırf kamerası için kullanacağım zaten. İphone un kamerası iyi olsaydı pixon u çoktan satışa çıkarmıştım.

ben itouch kullanmıştım gerçekten dokunmatik özelliği oldukça hassasdı , peki size gelen bu pixon da navigasyon yazılımıda dahili bir şekilde çıktımı? yoksa sonradanmı yükleniyor?