yarın makrodayım ozaman ama gold kartım yok kasadan alırım artık kampanya için olur demi diazem sen bilirsin bunu olurmu
Daha ben almadım.Belkide şifre kartı verceklerdir.Eger ole ise makrokarta gerek yok.Ama makrokart derlerse sakın ole bişi yapma.Doldur formunu sonra yaparsın.10 liralık nestle az değil.
tamam saol yarın bi gidip bakayım nasılmış yazarım sizede tabi benden önce alan ve nasıl olduğunu yazan olursa iyi olur oda ayrı
tamam saol yarın bi gidip bakayım nasılmış yazarım sizede tabi benden önce alan ve nasıl olduğunu yazan olursa iyi olur oda ayrı

kampanya 19 mayısta başlayacak bilginize..
diazem konyaya sadece 2 tane hyundaı getz :(aslında bilemiyorum şans oranı böyle daha mı fazla oluyor acaba yoksa illere göre hediye sayısını belirlemeseler mi ? Sizce ?
istanbulda makro market yok galiba
diazem konyaya sadece 2 tane hyundaı getz :(aslında bilemiyorum şans oranı böyle daha mı fazla oluyor acaba yoksa illere göre hediye sayısını belirlemeseler mi ? Sizce ?
Hadi ya :S Ondan haberim yoktu ama başka yerlerdende katılım yapabilirim en azından..Ama üzüldüm şidmi.İlk katılımımı yaptim bugun hayırlısı ile ama bu hbaer ii olmadı :s