tv kampanyası gıbı bısey yapabılırlerdı mesela bın lırayı bır kısı degıl bır suru kısı kazanırdı
bittimi acep bugün hava güzeldi dışarı attık kendimizi kaçırdık
Trendyol Tv kampanyamız başladığında ana sayfamızda banner yayınlıyoruz. Bizi izlemeye devam edin

yazdı şimdi facede. Her an gelebilir bi tv kampanyası
Doğum günümüze özel 8. yarışmamızın da kazananları belli oldu! Yukarıdaki Hadise fotoğrafının da yer aldığı Google+ albümümüzde toplam 21 adet fotoğraf bulunuyor
Kübra Keskin, Melek Atar, Neslihan Özdoğan, Semra Bodur, Burak Kaya, Yaren Dikici, Şükrin Elçi, Fevzi Yalçın, Ahmet Ekerer, Esra Tatar 50 TL değerinde hediye çeki kazandınız, tebrikler! Hediye çekleri gönderdiğiniz mail adresine bağlı trendyol.com hesaplarınıza 21 Mart Çarşamba günü tanımlanacaktır! Şimdiden keyifli alışverişlerde kullanmanızı diliyoruz

Doğum günü sürprizlerimiz devam edecek, bir sonraki yarışmamız 21.00'da, takibe devam
toplam 21 adet fotoğraf bulunuyor Kübra Keskin, Melek Atar, Neslihan Özdoğan, Semra Bodur, Burak Kaya, Yaren Dikici, Şükrin Elçi, Fevzi Yalçın, Ahmet Ekerer, Esra Tatar 50 TL değerinde hediye çeki kazandınız, tebrikler!
Kazandım nihayet:)
bittimi yarışmalar artık yaaa hiç kazanamadım
bitmedi saat 21:00 da başlıycak
bitmedi saat 21:00 da başlıycak
onda bari bişeyler kazansak