Gönderen Konu: Ar-yıldız Kazananlar  (Okunma sayısı 3494 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
Ynt: Ar-yıldız Kazananlar
« Yanıtla #10 : 09 Aralık 2012, 01:28:49 »
ramazanda beğenili manilerle saçma sapan kişiler kazanmıştı deli olmuştum ve aryıldızıda, kendimide çıldırttım beğenili yapmayın mesajları diye:))...bende önceki hafta cezve takımı kazananlardanım ve gönderilen resimlere hep bakıyordum hakikaten en güzelleri bunlar oyüzden boşverin ve hediyenizin güle güle, içe içe tadını çıkarın

bana ''bende senin hediyenden kazanmak istiyorum'' mesajı bırakan birine nazar etme ne olur maşallah de seninde olur demiştim sende öyle yap erteb altta kalanın canı çıksın boşveeeeeeeeeeer:)))))))

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 09 Aralık 2012, 01:34:53 »
tebrikler güle güle kullanın
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 09 Aralık 2012, 01:45:06 »
Hepinize çok teşekkür ederim. Kazanmayı herkes ister, ama hırsımıza yenilip insanlığımızı unutmayalım. Kıskanmayalım, imrenelim. Bu konuya dikkat çekmek istedim aslında.

Mavigül, ben de seni tebrik ederim. Mesajını okumuştum, en güzelini yapmışsın diye düşünmüştüm :)

Pötüşüm biliyorsun beni, kimseyi kırmayayım diye yutarım bir çok lafı. Çok canıma tak demedikçe tepki vermem. Çok fazla yarışmaya da katılmam. Ama oradakiler eleştri sınırını aşmış.

Mehpare, Dilemma, Çilekreçeli, Meyosh, Esmanur, Balca, Selgu hepinize teşekkür ederim, mesajlarınıza çok sevindim. İnsan bazen yalnız olmadığını hissetmek istiyor...
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 09 Aralık 2012, 01:50:09 »
terikler.güle güle kullanın.

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #14 : 09 Aralık 2012, 01:51:15 »
İyi günlerde kullanın :)
@sheymcan

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #15 : 09 Aralık 2012, 12:42:44 »
İyi günlerde kullan ablacım  :-* hakeden kazanınca nedense tebrik etmek yerine bu tür tepkiler veriliyor,artık ezberledik bunları,sen kulak asma derim tebrik ederim  :)

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 09 Aralık 2012, 13:17:37 »
tebrikler :)