bende kazaanamıyorum o kadar oynuyorum ama
Adres yazmadan kazananlara emailinden ulaşılacağı söylendi. Ulaşılan var mı hiç? Bana email falan gelmedi henüzz
bende daha kazanamadım ama seçtikleri en ışıltılı fısıltılar arasında 4. sıradayım bu ne oluyoo
bende daha kazanamadım ama seçtikleri en ışıltılı fısıltılar arasında 4. sıradayım bu ne oluyoo 
Bu 5 kişiden biri Ipad'i kazanacak anlamına geliyor. Kayınvalidem de 2. sırada ama kazanacağını sanmıyorum. Çünkü Gliss'in kendi fısıltılarına bakınca çok anlamsız geldi bana, en saçma olan kazanacak bence:) Bende yazıyorum arada bir ama elimden geldiğince saçmalayarak. Çünkü Gliss'in kendi sloganlarından birinde saçlarım saman gibiydi diye bir ifade var,düşünün artık:)
artık 100.lere vermediğini düşünüyorum.
adres istemeden önce kazandım ama mail falan gelmedi banada. ne zaman sonlanacak acaba. yarışma bitince mi mail atarlar ki
Bu 5 kişiden biri Ipad'i kazanacak anlamına geliyor. Kayınvalidem de 2. sırada ama kazanacağını sanmıyorum. Çünkü Gliss'in kendi fısıltılarına bakınca çok anlamsız geldi bana, en saçma olan kazanacak bence:) Bende yazıyorum arada bir ama elimden geldiğince saçmalayarak. Çünkü Gliss'in kendi sloganlarından birinde saçlarım saman gibiydi diye bir ifade var,düşünün artık:)
hayırlısı ozaman insallah gercekten hakeden kisi kazanır
kaçıncı sırada olduğumuzu nereden görüyoruz??
ne zaman açıklanacak bizimkiler çeşitli söylentiler var bu konu hakkında