Gönderen Konu: bebeksepetim-10 Nisan Son  (Okunma sayısı 1028 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
bebeksepetim-10 Nisan Son
« : 16 Mart 2012, 12:28:06 »
Ödüllü Facebook Yarışmamız Başladı!
"Beğendiğin Ürün Bebeksepetim.com'dan Hediye!"

Hemen aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak yarışmamıza katıl, beğendiğin ödülü seç, puan toplamaya başla!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2012, 16:53:43 Gönderen: gizemlitosbaga »
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁

Çevrimdışı sosyal_reklamci

• Acemi Kampanyacı
  • **
Beğendiğin Ürün, Bebeksepetim.com'dan Hediye!
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2012, 16:13:15 »
BEĞENDİĞİN ÜRÜN, BEBEKSEPETİM.COM’DAN HEDİYE!

Bebeksepetim.com Ödüllü Facebook Yarışması Başladı!

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş sitesi Bebeksepetim.com Facebook sayfasında duyurusu yapılan yarışmada toplam 10 kişiye beğendikleri ürünü hediye ediyor.

Yarışma kapsamında 16 Mart – 10 Nisan tarihleri arasında Bebeksepetim.com Facebook uygulamasını ziyaret  eden kullanıcılar kazanmak istedikleri ödülü seçip yarışmaya katıldıktan sonra puan kazanmaya başlıyorlar.

En yüksek puanı alan 10 yarışmacı birbirinden güzel ödüllerin sahibi olacak!

Konuyla ilgili daha detaylı bilgiyi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasından takip edebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 16 Mart 2012, 16:15:57 Gönderen: sosyal_reklamci »

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Bebeksepetim.com Ödüllü Facebook Yarışması Başladı!
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2012, 10:34:50 »
Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş sitesi Bebeksepetim.com Facebook sayfasında duyurusu yapılan yarışmada toplam 10 kişiye beğendikleri ürünü hediye ediyor.

Yarışma kapsamında 16 Mart – 10 Nisan tarihleri arasında Bebeksepetim.com Facebook uygulamasını ziyaret  eden kullanıcılar kazanmak istedikleri ödülü seçip yarışmaya katıldıktan sonra puan kazanmaya başlıyorlar.

Konuyla ilgili daha detaylı bilgiyi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasından takip edebilirsiniz.
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
Ynt: Bebeksepetim.com Ödüllü Facebook Yarışması Başladı!
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2012, 10:54:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bunun aynını şubat başında bebekchik.com yaptı gece 3 çekiliş yapmış kesndi insanlarına vermişlerdi.sonra farkedildi tekrar çekiliş yaptılar.sonra beğendiğiniz ürünleri verirsek batarız 35 tl lik çek vercez dediler.şimdide ne arayan var ne soran bugun tam 1 hafta oldu.aradım 4 gün mağaza tlf bakan olmadı.sonra bin özür bilmem ne sayfa kaldı ölece.kazandım ama hepsi yalan

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: bebeksepetim-10 Nisan Son
« Yanıtla #4 : 10 Nisan 2012, 17:30:06 »
Merhaba.

Ödüllü Facebook yarışmamız saat 12:00 itibariyle sona ermiştir.

Sonuçlar kontrolden geçirilecek ve bunun ardından açıklanacaktır.

Katılan ve ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...