Arkadaşlar,
Yeni açılacak olan kozmetik ve kişisel bakım sitesi KozmoTrend.com, bir anket uygulaması yayınladı.
Anketi dolduran her 25. kişiye site açıldıktan hemen sonra sürpriz bir hediye gönderilecek.
Ankete katılım için, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKatılım Koşulları: Bir kişi en fazla 1 kez ankete katılabilir. Birden fazla form dolduran kişilerin ilk formları dışındaki kayıtları dikkate alınmayacaktır. Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. parti firmalarla paylaşılmayacak olup yalnızca kampanya sonucunu bildirme amacıyla kullanılacaktır. İzniniz olmadan e-posta veya sms gönderimi yapılmayacaktır. Kozmotrend.com, kampanya yapma şartlarını değiştirme hakkını gizli tutar. Ankete katılan herkes bu katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.Şansınızı deneyin derim.
site acıldığında diyor ama İncir yaprağı gibi olmasın
o incir yaprağı sinir etti beni ya adreside vermiştim neyse bakalım bunda sadece maili verdik en azından
incir yaprağında ne oldu ki.. benim siteyi gözüm tutmadığı için yapmamıştım
Arkadaşlar incir yaprağı olayı nedir?
incir yaprağıda aynı bu sekilde yeni açılan bi site acılmadan önce süpriz hediye diye herkesten üyelik aldı sonra fıss.. hiç bişi cıkmadı en acısı ortada sitede yok
Bu site Nisan ayıyla birlikte yayına girecek. Sitenin danışmanlığını ben yapıyorum.
Zaten açıldıktan sonra sitenin ne kadar güvenilir ve müşteri odaklı hizmet verdiğini anlayacaksınız.
Hediyeler kesinlikle her 25. kişiye gönderilecektir. Ayrıca kişisel bilgileriniz diğer bazı kampanyalardaki gibi SPAM amaçlı kullanılmayacaktır.
Bu site Nisan ayıyla birlikte yayına girecek. Sitenin danışmanlığını ben yapıyorum.
Önümüzdeki ay bilindik dergilerden (Marie Claire, Aktüel, Cosmopolitan) birkaçında reklamımız yayınlanacak.
Hediyeler kesinlikle her 25. kişiye gönderilecektir. Ayrıca kişisel bilgileriniz diğer bazı kampanyalardaki gibi SPAM amaçlı kullanılmayacaktır.
ben ankete katıldım..
yalnız bişey sorcam
ankete aynı pc den annemiz kardeşimiz adına da katılamaz mıyız?
ben ankete katıldım..
yalnız bişey sorcam
ankete aynı pc den annemiz kardeşimiz adına da katılamaz mıyız?
E-posta, telefon ve isim soyisim farklı olduğu taktirde katılabilirsiniz. Fakat hediyeleri kazananların kimlik doğrulanması istenecektir. O nedenle bilgilerin doğru olması önemlidir. Teşekkürler.