0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiret çevir kazı yanmasınn dimiiii tospa sen ilk 10 daymışın haberimiz yok gizliden gizliden ben yazdımmı yazmadımmı en başından beri dedim zaten emin deüğilim.yazmamış olma ihtimalim çok yüksek ama işte insanın içinden dürtüyorlar dedim
siret çevir kazı yanmasınn dimiiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiret çevir kazı yanmasınn dimiiii tospa sen ilk 10 daymışın haberimiz yok gizliden gizliden ben yazdımmı yazmadımmı en başından beri dedim zaten emin deüğilim.yazmamış olma ihtimalim çok yüksek ama işte insanın içinden dürtüyorlar dedim ben isimler ilk açıklandığı gün ben yazdım dedim bi daha lakırdısını etmedim ; oy toplamak istesem toplardım ama üşendim ; ruhum bu ara darlanmakda..Mest i de Big Bang Theory izlerken esinlenmiştim Leonard'ın içtiği bi gazlı içeçecekde mist yazıyordu ben türkçe versiyonunu mest yazmıştım Neyse sağlık olsun ... Herkes güle güle kullansın hediyelerini
Başta @eyefive olmak üzere kazananları tebrik ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBaşta @eyefive olmak üzere kazananları tebrik ederim geç dalganı juss ta dediğimiz olduz aten saçma sapan isimleri seçtiler incelemeden ama dopingte olan olmuş kesin kazanır dediğimiz favorimiz 3 bile olamamış listede olmayan oktay kazanmış ben mucize buna derim işte sevindim ama kazanmasına hem forumdan hemde içimizden biri ama takılmadanda edemiyorum elimde değil