0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yukarıdaki verdiğim cevapların hepsi doğrudur kefilim.cevap anahtarlarınızda kontrol ettim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyukarıdaki verdiğim cevapların hepsi doğrudur kefilim.cevap anahtarlarınızda kontrol ettim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurada et yemekleri diye bir şık yokki. Çorbalar ve kızartmalar var oda doğru cevap değil. Geriye hamur tatlıları kalıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyukarıdaki verdiğim cevapların hepsi doğrudur kefilim.cevap anahtarlarınızda kontrol ettim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurada et yemekleri diye bir şık yokki. Çorbalar ve kızartmalar var oda doğru cevap değil. Geriye hamur tatlıları kalıyor.yazdım yukarıda şıkta yok.soru ya iptal yada kızartmalar olacak. hamur tatlılarının yanında makarna verilirmi hiç akıl mantığa sığarmı ? et olması lazım ama şıklarda yok. o yüzden daha mantıklı tercih edilen kızartmalardır. çorbanın yanındada makarna verilmez. soru ya iptal yada kızartma doğru.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyukarıdaki verdiğim cevapların hepsi doğrudur kefilim.cevap anahtarlarınızda kontrol ettim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurada et yemekleri diye bir şık yokki. Çorbalar ve kızartmalar var oda doğru cevap değil. Geriye hamur tatlıları kalıyor.yazdım yukarıda şıkta yok.soru ya iptal yada kızartmalar olacak. hamur tatlılarının yanında makarna verilirmi hiç akıl mantığa sığarmı ? et olması lazım ama şıklarda yok. o yüzden daha mantıklı tercih edilen kızartmalardır. çorbanın yanındada makarna verilmez. soru ya iptal yada kızartma doğru.Tatlının yanındada koyuyorlar misafirlikte ya. Aynı tabakta makarna yanındada tatlı oluyor. Neden olmasın. Bi deneyin bence.