mektubu yazdım bakalım sıralamaya girecekmiyiz umarım aramızdan birileri kazanır Hediyeler 1. 5. 10. 15. ve 20. kişilere verilecektir diye yazıyor yukarda
bu siteden kazanan görmedim,umarım bu sefer verirler
bende gönderdim, ama gönderdikten sonra mailin gereksiz kısmına bir mail gelmiş. direk sildim. bildiğiniz gibi geri de alınmıyo. bu mailde ne yazdığına dair bilgisi olan var mı? tesekkurler
formunuz ulaştı tşk,ler yazıyor
bende gönderdim, ama gönderdikten sonra mailin gereksiz kısmına bir mail gelmiş. direk sildim. bildiğiniz gibi geri de alınmıyo. bu mailde ne yazdığına dair bilgisi olan var mı? tesekkurler
yazdığın mektuba cevap veriyolar.mesela ben derginizi internetten takip ediyorum demiştim,bana attıkları mailde internetten takip etmenin yanı sıra dergimizi satın da almanızı isteriz fln yazıyodu
teşekkürler banban ve e1e2e3, bi tane daha mail geldi biraz önce banban'in dedigi gibi teşekkürler gibisinden, e1e2e3 söyledigin mesaj yaziyo olabilir sildiğim mailde, saglik olsun ikinize de teşekkürler, umarım tum forum kullanıcıları gözlük kazanır. forumda herkesin avatarının güneş gözlüklü çekilmiş fotograf olduğunu düşünsenize

gözlüksüz girilmez