Muhteşem bir Cumartesi gününde, muhteşem bir haberle karşınızdayız Vileda severler!
‘Vileda Temizlik Devrimi’ Pazartesi günü başlıyor, hediyeler yarın açıklanıyor ve Vileda’nın 20. yılı temizlik devrimiyle taçlanıyor!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Vileda Temizlik Devrimi bugün başlıyor!
20. yılımızda temizlikte devrim yapıyoruz, yepyeni ürünümüzü 20 müthiş hediyeyle kutluyoruz! Detaylar birazdan sizlerle Vileda severler.

20. yılımızda temizlikte devrim yapıyoruz! Peki sence nasıl yapıyoruz? Temizlikte devrim yaratacak yepyeni ürünümüzü tahmin et, arkadaşlarınla paylaş, puanları topla! Temizlik devrimi açıklandığında en fazla puanı alan 20 kişiden biri ol, bu harika hediyelerden biri senin olsun!
Ürünü doğru tahmin edeceksin de, en çok sen paylaşacaksın da, en çok oyu sen toplayıp en yüksek puanı sen alacaksın da... Ölme eşeğim ölme. En kötüsü de paylaşıp oy toplayıp ürünü doğru tahmin edememek olur herhalde. O yüzden ben katılmayacağım. Katılan arkadaşlarım hepinize bol şans.
Tahmin belli zaten önemli olan arkadaş daveti ve yine fakeciler götürecek hediyeleri.
uygulama açılmış ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinyarışmayı en yüksek puanı toplayarak 1. sırada tamamlayan kullanıcı 1 adet Apple Ipad2 kazanacaktır. 2. 3. Ve 4. Sırada tamamlayan kullanıcılar 1 adet Apple Ipod Touch kazanacaktır. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.15. 16.17. 18. 19. Ve 20. Sırada tamamlayan Kullanıcılar 1'er adet Apple Ipod Shuffle kazanacaklardır
benim kullanıcı adım farklı gerçek ismim farklı ama formda otomatik olarak kullanıcı adım çıkıyor

ne yapmam lazım
aynı otomatik olduğundan hediye kazansam bile sorun olur sanırım o yüzden devam etmeyeceğim bu kampanyaya