Bu bızım kotaları somuren Windows Live Mail olabılrımı. Maılımde 3000 e Yakın maıl var.
LM de de herseyi eşitle butonu var. orada check yapınca 3000 ını de tekrar kontrol edıp kotayı zorluyormu?
bılgısı olupta paylasmak ısteyen varsa. kota gecmekten bıktım her ay 6 gb
nerden gelio o kadar mail

ama mail okumak kota yemez.
sureklı esıtlemeye calısıyor kendını. butun maıllerı check deıyor.
o kadar maıl bırde ozet her bırınde en az 7 en faz 28 maıl var.
merden sorusuna yanıt: ordan burdan
Kotanı sömürüyor tabiki.Eşitleme yaparken kota gidiyor.Bir kere indirdikten sonra tekrar okurken gitmiyor ama eşitleme yaparken indiriyor oluyor.Vee o maillerde video,resim varsa vay haline
Gelen e-postalardan işine yaramayanları gereksiz e-posta olarak işaretle. Böylece her geçen gün e-posta kutundaki mesajların azaldığını göreceksin. Hatta isteğin dişı gelenler varsa mesajın en altında abonelikten ayrıl şeklinde bir bölüm yer alır orayı tıklayarak gereken direktifleri yerine getirdiğinde o siteden bir daha mesaj almazsın.
aynı şeyden bende şikayetçiydim lakin işi çözdüm,tüm maillerinize tek kalemde bakılması için hazırlanan programı kaldırın derim.tek tek açın derim.yanlız o program tek avantajı şifren çalındığında bilgileri istiyorlar,buradaki maillerini kopyalayıp gönderiyorsun,tek avantajı o.

Her ay Kotayı gecmeyı meslek edındım kendıme.
sınırlı kullanıpta ınatla sınırları zorlayan ve fazla fazla paralar odeyen benım gıbı arkadaslar.
sızde her ay sınırsıza geceyım deyıp. neyse bu ay kotayı gecmem deyıp vaz mı gecıyorsunuz

?
En cok flash oyunlar yiyor benım kampanya ıcın o sınırımı bozuyor + artık cogu reklam flash tarzı oldugundan bu sıra baya bı fazla gıtmeye basladı benımde of of ..
Bu bızım kotaları somuren Windows Live Mail olabılrımı. Maılımde 3000 e Yakın maıl var.
LM de de herseyi eşitle butonu var. orada check yapınca 3000 ını de tekrar kontrol edıp kotayı zorluyormu?
bılgısı olupta paylasmak ısteyen varsa. kota gecmekten bıktım her ay 6 gb 
benimkini duysanız dudağınız uçuklar herhaldee tam tamınaa 17667 maill

nası sileceğimi bilmediğim içinn hiiiç dokunmuyorumm biriktikçe birikiyoo