kaynak maskesi kazanmışım ne işime yarayacaksaallahtan amcam demirci de ona veririm
kaynak firması yarışması...kaynakçılar genelde yani %99,999 erkek olur, kazananlara bakarmısınız. 12 kişiden 8 tanesi bayan... valla yuh diyorum... bazen insanlar kendine hakim olamıyor demekki..![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaynak firması yarışması...kaynakçılar genelde yani %99,999 erkek olur, kazananlara bakarmısınız. 12 kişiden 8 tanesi bayan... valla yuh diyorum... bazen insanlar kendine hakim olamıyor demekki..![]()
niye siz hiçmi kadınlara yönelik yarışmalara katılmadınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaynak firması yarışması...kaynakçılar genelde yani %99,999 erkek olur, kazananlara bakarmısınız. 12 kişiden 8 tanesi bayan... valla yuh diyorum... bazen insanlar kendine hakim olamıyor demekki..![]()
niye siz hiçmi kadınlara yönelik yarışmalara katılmadınızhacım o şekilde demek istemedim.. yani bu kampanyaya katılmak benim molped yarışmasından ped kazanmam gibi bişey.. o bakımdan dedim..işine yarayacaksa tabi kazanmanı isterim.. yanlış anlama.. bizde kampanyacıyız...