dilekPuan: 6.88 (60 kişi oy verdi.) Puan: 6.93 (61 kişi oy verdi.)
sahte:Puan: 7.00 (77 kişi oy verdi.) Puan: 7.04 (78 kişi oy verdi.)
barricade:onaylanmamıs
cadı:Puan: 4.38 (8 kişi oy verdi.) Puan: 5.00 (9 kişi oy verdi.)
lonelycocuq :Puan: 5.86 (22 kişi oy verdi.) Puan: 6.04 (23 kişi oy verdi.)diğer arkadaslara öm atmıstım.sansınız bol olsun.desteğiniz çok kösteğiniz az olsun
sahte:Puan: 7.08 (79 kişi oy verdi.)
Teşekkürler.
cadı: Verilen puan.Puan: 5.50 (10 kişi oy verdi.)
dilek:Puan: 6.98 (62 kişi oy verdi.)
Teşekkürler.
birkeresinde deliefede benim msj yanlış anlamıştı 1verdim sanmıştı belki sendekide öyledir gülom :)simon açıklama yapar belki ama dediğim gibi hiç vermemeyi tercih eder o puanı vereceğine.
pc başında deildim ..öm attım
gördüm msj şimdi saol hergün oy verip yazarım
HAYIR CANIM BEN CEKTİĞİ MSJ SÖYLÜYORUM BEL Kİ YANLIŞLIKLA VERMİŞTİR BİLMİYORUM KEŞKE SİLMESEYDİMDE GÖSTERİRDİM
Ben de diyorum ki 10 verildiği halde 1 verilmiş gibi puan düşebiliyor.Çektiği mesajda tabiki öyle gözükecek.Sistem hatası.1 veren kişi bi de mesaj niye yazsın.
evet aynı şey iki kere benim mesajlarımada oldu,arkadaşlar 10 verdiği halde 1 vermiş gibi puanım düştü,siteye mesaj yazdım ama dönen olmadı belki hafta sonu diye
kontrol ederler dilekcim inşallah
inşallah canım ya,insanın arkadaşlarıyla arası açılır bu yüzden çok kötü bişey

Oy veren arkadaşlarımın hepsine çok teşekkürler...
desteklerinizi bekliyorum
sana oy verdim hatta yazdım özelden ama senden destek göremedim 
beyondparadise banada verirmisin oy 
evet lonelycocuq ben de sana oy verdim ama sen bana da oy vermedin ??
Sistem hataları yüzünden birbirinizi suçlamayın.10 verildiği halde ortalama düşüyor.Sitenin hatası.
evet arkadaşlar bende 10 verdiğim halde ortalamanın yükselmediği kişiler oluyor.. pembedüşlerde de öyle oluyor.. ben pembedüşlerde yarışmıyorum 1 verecek halim yok kimseye ama ortalama değişmiyor. çekinerek msj atıyorum valla ortalama değişmediği için yanlış anlarlar diye ama sistemsel bir sorun olduğunu sanıyorum. konuyla ilgili canımanneme msj attım ama henüz geri dönen olmadı..
desteklerinizi bekliyorum
senden destek göremiyouz ama ?