Gönderen Konu: Ülker çikolata çekiliş kampanyası  (Okunma sayısı 34923 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fredie

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Ülker çikolata çekiliş kampanyası
« Yanıtla #180 : 02 Nisan 2012, 22:18:13 »
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandan beridir kampanyaları takip edemiyordum işlerden dolayı ama artık biraz bakayım dedim...Dedim ama son kampanyada Oğurelleri tekrar görene kadar, nasıl yapıyorlar ediyorlar umurumda değil ama aşırılık olduğuna herkes katılıyordur.
Şöyle bir metin hazırladım ve tüm medya ajansları ve kurumsal firmalara göndereceğim.

Kurumsal kimliğe sahip olduğunu düşündüğüm XXXX (Ülker) Firması tüzel kişiliğine/XXXX Ajansına,

Yapacak olduğunuz çekiliş kampanyalarında katılımların hat başına ya da isim soyad başına ya da sizin belirleyeceğiniz kriterlere göre çoklu katılıma imkan vermeden düzenlenmesi, hakkaniyet ve fırsat eşitliği bakımından önem arz etmektedir. Yapılan kampanyaların satışları yükseltmek amacı olsa da, marka imajına ve güvenilirliğine zarar gelmemesi için gerekli olan yöntem çoklu katılımların engellenmesi ile olur. İşler her ne kadar MPİ denetimi ve kuralları içinde yasalara uygun yapılsa da insanların gözünde çekiliş işleri halen sahtekarlık gibi değer bulmaktadır. Nitekim sosyal medya ve sanal ortamda yapılan yorumlar ve alınan geri bildirimler de bunu göstermektedir. İşin bir de marka kalitesine zarar kısmı var ki orası daha vahim. Örneğin alınan binlerce çikolata daha sonra paketlenip tekrar piyasaya mı sürülüyor? Oturup binlerce çikolatanın 3-5 kişi tarafından tüketilmesi ne kadar akıllıcadır?

Evet arkadaşlar buna dur demek isteyenler bu mesajı alıp ya da modifiye edip tüm ajans ve firmalara atabilir. Şimdilik güncel kampanyası olan firmalara atarak en azından bir daha ki sefere bu tarz yanlışlıkların önüne geçebiliriz. Herkesin hemen hemen eşit olasılıklarla kazanmaya hakkı var sonuçta. 
Haksızlığa sessiz kalan dilsiz şeytandır.

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #181 : 02 Nisan 2012, 22:32:46 »
isteyen istediği kadar satın alır sonrada istediği gibi harcar kullanır. hayrına bağışlar dağıtır yada çöpe atar. parasını verip almış. kim ne karışır ki? ister hediye eder ister çöpe atar.

ozaman milli piyango biletlerinide kısıtlasınlar 1 kişi 1 tane bilet alsın  ;D kusura bakmayın ama hazırladığınız yazı özgürlük kısıtlayıcı olmuş.

vaktiniz ve paranız olsa sizde bir sürü çikolata alsanız  ve katılsanız sonra kampanya devam ederken  kurallar değişse ( kuralları değişme hakkı her an için saklıdır ) ve örneğin yaptığınız aynı hattan 500 katılım 1 ile sınırlandırılsa 499 u boşa gitse. bu seferde başka bir dilekçe mi yazacaksınız ?

Çevrimdışı fredie

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #182 : 02 Nisan 2012, 22:40:10 »
Yazdıklarıma katılmak zorunda değilsiniz, katılmak isteyenler için yazdım.
Ayrıca kimse tanesi 10 liradan basılan 1 milyon adet biletten 10.000 piyango bileti alıp da kazanma ihtimali %1 olan 3-4 milyon lira paranın hayalini kurmaz.
parası çok olan kazansın o zaman, en çok yollayana versinler o zaman , biz de uğraşmayalım 10-15 şifre ile...

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #183 : 02 Nisan 2012, 22:44:14 »
isteyen istedigi kadar katilsin ama sonra kalan cikolatalari tekrardan kakalamasinlar.gecen girdigm sifreye daha onceden kullanildgi uyarisini verdi.firmalar cikolatanin dna sina bile gizlese kesin bir hilesini bulurlar eminim...malesef bu tur kampanyalar boyle.
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı fredie

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #184 : 02 Nisan 2012, 22:49:05 »
Parası çok olan kazansın, para parayı çeksin, tam sömürü düzeni bu, 3-5 şifre atacam, belki çıkar diye satın olan büyük çoğunluğu küçük azınlığa sermaye yapıyorlar resmen. En çok atan kazanır desinler eyvallah, ha o zaman o geriye kalan 1-100 arası şifre atanları bulamazlar yalnız! ve bunu anlamaları lazım.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #185 : 02 Nisan 2012, 23:47:19 »
Herkez 1 tane sifre gondersin.. 1 kere kazanan sirasini beklesin bir daha katilmasin cozulur bu is..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #186 : 03 Nisan 2012, 00:21:02 »
fredie ye katılıyorum. 1 üyelikten katılıma sınırlama getirilip herkesin şansı olasından yanayım

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #187 : 03 Nisan 2012, 11:57:27 »
Bende arkadaşa katılıyorum.En akıllıcası bu.Amaç daha geniş kapasiteye hitap etmek.Daha farklı kişilerin hediye kazanıp sevinmesi.Bireysel, az sayıda katılım yapan tüketiciler bu işten eminim çok yorulmuşlardır artık.Onlarında çevrelerinde eş dostun kazanması ve bunu duymaları gerekir.Çok doğru buldum bu yazıyı.Tebrik ederim.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2012, 12:04:20 Gönderen: orkide28 »
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı bostancım

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #188 : 03 Nisan 2012, 19:12:05 »
Ülker firmasının tüketicilerden gelen şikayetlere verdiği cevap...

Öncelikle kampanyamıza ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi ve güvene teşekkür ederiz.

Ülker Çikolata kampanyamız ve diğer tüm Türkiye geneli tüm kampanyalar, bu konuda tek yetkili kurum olan Milli Piyango İdaresi genel Müdürlüğü ve ilgili yönetmelik kurallarına tabi olarak izinleri alınmakta ve uygulanmaktadır. Kampanya tüm aşamaları da aynı yönetmelik gerekleri ve kurallarına göre yerine getirilmektedir. Bu kurallar, tüm katılımcılara eşit katılım hakkı esasına dayanmaktadır.

Kurallar ve kampanya koşulları gereği, kampanyaya dahil ürünlerden çıkan şifreyi kampanya katılım koşullarına uygun şekilde göndererek yapılan tüm katılımlar, kampanyaya ve çekilişe otomatik olarak dahil edilir. Her bir şifre aynı şansa sahiptir.

Çekiliş, noter marifeti ile, halka açık olarak ve MPİ yetkili görevlisi gözetiminde, MPİ çekiliş yöntemi olan top çekmek sureti ile yapılmaktadır.
Kampanya kapsamında, her bir çekilişte bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Bu temel resmi kural, tüm kampanyalar için geçerlidir. Söz konusu çekilişte ikramiye kazanan OĞUREL soyadlı kazanımlarda, soyadı aynı olmasına rağmen kişi isimleri farklıdır. Yani farklı kişilerdir.

Sizler de, sadece Ülker kampanyaları değil Türkiye geneli diğer kampanyalarda da, bu soyadı sahibi aileler gibi bazı ailelerin çok sayıda kampanyalarda çokça hediye kazanımlarını görmüş olabilirsiniz. Söz konusu kişiler, çok sayıda farklı kampanyalara çok sayıda katılım yapan, kampanyaları özellikle takip eden kişilerdir. Çok fazla katılım yapmalarından kaynaklı olarak, hediye kazanım oranları da çekiliş sonuçlarından görüldüğü gibi yüksek olabilmektedir. Ancak, yukarıda belirtilen aynı kurallar gereği, soy adı aynı olsa da farklı kişiler olması ve koşulları yerine getirmesi halinde aynı kurallardan elde ettikleri hakları kendilerine sunulmaktadır. Kurallar gereği, farklı bir yaptırım söz konusu değildir.

Saygılarımızla,

Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Çevrimdışı semix

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #189 : 04 Nisan 2012, 10:15:16 »
Herkez istediği kadar katılır.Şansı olan bir tane ile de kazanır.Saygılar.