arkadaşlar bundan kaç ay önce eşim face üzerinden kredi kartıyla bir oyundan puanmı ne almıştı geçen gün kızım babanın facesi üzerinden pet villenin sitesine girmiş bana seslendi anne bak şunu yapıyorum bunu yapıyorum vs diye bende önce aldırış etmedim sonra baktım sürekli bunun seviyesi yükseliyor nasıl yapıyorsunuz kızım dedim para alıyorum dedi göster bakalım dedim bir baktım girince ve ordaki tutara tıklayınca direk kart numarası çıktı hemen iptala bastım eşime bilgi verdim eşim bankayı aradığında google üzerinden 38 tl çekildiğini söylemiş eşim bunun bilgisi dışında olduğunu söyleyip iptalini istediğinde ise olumsuz yanıt verilmiş hemen kartın iptalini talep ettik yani 38 tl yansıdı bize Allah tan kızım küçük tutarlardan altın almış 100 tl ve üzeri tutarlarda mevcuttu sizde dikkatli olun diye paylaştım
kredi kartı harcama itiraz belgesi doldurarak başvursaydınız ya
büyük geçmiş olsun.Allah ın sevgili kuluymussun valla...
facebook hakkında gerçekler:
Sosyal oyun şirketi Zynga, Facebook'un toplam gelirinin yüzde 12'sini sağlıyor.
kalanı da burda
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinyani o kart bilgisi orda bilerek kalmıştır bence.
dikkatli olmak lazım
geçmiş olsun
Bu tarz alışverişlerde bankanızın internet sitesine girip sanal kart çıkartmak ve o karta limiti siz belirleyip alış veriş yapmak en mantıklısı. Ben tüm alışverişlerimde öyle yapıyorum. Kredi kartı bilgilerim yerine oluşturduğum sanal kart bilgilerini veriyorum. O kartında limiti sürekli sıfırda. Bir şey satın alacağımda siteye girip satın alacağım miktar kadar limit belirleyip satın alıyorum. Bu şekilde yapmak daha mantıklı geliyor.
Kredi kartı kullanmamak gerek bence..
hepinize çok geçmiş olsun..
arkadaşlar bundan kaç ay önce eşim face üzerinden kredi kartıyla bir oyundan puanmı ne almıştı geçen gün kızım babanın facesi üzerinden pet villenin sitesine girmiş bana seslendi anne bak şunu yapıyorum bunu yapıyorum vs diye bende önce aldırış etmedim sonra baktım sürekli bunun seviyesi yükseliyor nasıl yapıyorsunuz kızım dedim para alıyorum dedi göster bakalım dedim bir baktım girince ve ordaki tutara tıklayınca direk kart numarası çıktı hemen iptala bastım eşime bilgi verdim eşim bankayı aradığında google üzerinden 38 tl çekildiğini söylemiş eşim bunun bilgisi dışında olduğunu söyleyip iptalini istediğinde ise olumsuz yanıt verilmiş hemen kartın iptalini talep ettik yani 38 tl yansıdı bize Allah tan kızım küçük tutarlardan altın almış 100 tl ve üzeri tutarlarda mevcuttu sizde dikkatli olun diye paylaştım
kredi kartı harcama itiraz belgesi doldurarak başvursaydınız ya
nasıl oluyor acaba dediğiniz bankayamı müracat etmek lazım bankayı aradığımızda iptal olmasının mümkün olmadığını söyledi