Gönderen Konu: biz yaşadık siz yaşamayın  (Okunma sayısı 2853 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
biz yaşadık siz yaşamayın
« : 20 Şubat 2012, 22:51:31 »
arkadaşlar bundan kaç ay önce eşim face üzerinden kredi kartıyla bir oyundan puanmı ne almıştı geçen gün kızım babanın facesi üzerinden pet villenin sitesine girmiş bana seslendi anne bak şunu yapıyorum bunu yapıyorum vs diye bende önce aldırış etmedim sonra baktım sürekli bunun seviyesi yükseliyor nasıl yapıyorsunuz kızım dedim para alıyorum dedi göster bakalım dedim bir baktım girince ve ordaki tutara tıklayınca direk kart numarası çıktı hemen iptala bastım eşime bilgi verdim eşim bankayı aradığında google üzerinden 38 tl çekildiğini söylemiş eşim bunun bilgisi dışında olduğunu söyleyip iptalini istediğinde ise olumsuz yanıt verilmiş hemen kartın iptalini talep ettik yani 38 tl yansıdı bize Allah tan kızım küçük tutarlardan altın almış 100 tl ve üzeri tutarlarda mevcuttu sizde dikkatli olun diye paylaştım
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
Ynt: biz yaşadık siz yaşamayın
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2012, 22:54:41 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar bundan kaç ay önce eşim face üzerinden kredi kartıyla bir oyundan puanmı ne almıştı geçen gün kızım babanın facesi üzerinden pet villenin sitesine girmiş bana seslendi anne bak şunu yapıyorum bunu yapıyorum vs diye bende önce aldırış etmedim sonra baktım sürekli bunun seviyesi yükseliyor nasıl yapıyorsunuz kızım dedim para alıyorum dedi göster bakalım dedim bir baktım girince ve ordaki tutara tıklayınca direk kart numarası çıktı hemen iptala bastım eşime bilgi verdim eşim bankayı aradığında google üzerinden 38 tl çekildiğini söylemiş eşim bunun bilgisi dışında olduğunu söyleyip iptalini istediğinde ise olumsuz yanıt verilmiş hemen kartın iptalini talep ettik yani 38 tl yansıdı bize Allah tan kızım küçük tutarlardan altın almış 100 tl ve üzeri tutarlarda mevcuttu sizde dikkatli olun diye paylaştım

facebook üzerinden bu tür şeylere hiç güvenmemek lazım demekki bilgiler orada kayıtlı kalıyor ki çocuk kart no fln girmeden alabilmiş neyseki daha fazla çekilmemiş karttan

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2012, 22:54:57 »
geçmiş olsun canım ya. iyi ki farketmişsin tutar büyümeden. oğlumun başına gelen olaydan sonra kafamdan aşağı su dökülerek tıkladım başlığa :( aman Allah korosun yavrularımızı
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2012, 22:55:28 »

ben oyunu pc de zaten hiç sevmem,cep telefonunda bile oyun oynamam. lakin facebookta oyun harici dandik credit yazan uygulamalar var,onlarda gelen oyun olmayan kredi kartıyla üyelik isteyen şeylerdende kaçının.free diyor para almayacağız diyor ama yalan. kredi kartıyla ben alışveriş bile yapmadım internetten.ne olur ne olmaz. 99 kere yaparsın birşey olmaz ama 1 taneye denk gelir canın yanar.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2012, 22:58:35 »

facebook üzerinden bu tür şeylere hiç güvenmemek lazım demekki bilgiler orada kayıtlı kalıyor ki çocuk kart no fln girmeden alabilmiş neyseki daha fazla çekilmemiş karttan

evet kalıyor ve direk bağlanıyor birde üstelik akıllı şifre meselesi olan bir kart nasıl çekildi anlamadım ben yaşadığım için yazdım herkes bilgilensin başka kimsenin başına gelmesin diye
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2012, 23:21:15 »
geçmiş olsun canımcım 38 tl boşa gitmiş ama onunla geçmiş olsun
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2012, 23:30:29 »
geçmiş olsun canımcım 38 tl boşa gitmiş ama onunla geçmiş olsun
saol canım ne diyelim sağlık olsun

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2012, 23:35:15 »
benım basıma baska bısey geldı anlatmak ıstemıyorum 70 tl bende odedım bosa :( meltem hanım cok gecmısler olsun...uzerınde durmayın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2012, 23:48:10 »
benım basıma baska bısey geldı anlatmak ıstemıyorum 70 tl bende odedım bosa :( meltem hanım cok gecmısler olsun...uzerınde durmayın...

sen anlatmazsan ben hiç anlatmayayım 10 sene önce 1 milyar 280 milyon cep telefonu faturası ödedim  :D ama ben dolandırılmadım bile bile lades yaptım  :D o zamanlar facebook twitter gibi sosyal merciler yok. sms ile sohbet sitesine girdim 1 mesaj 8 kontör,cepta faturalı 1 ay içinde fatrua bir geldi  :D o zaman zaten deprem vergisi,özel iletişim vergisi cart curt ile fatruranın ayarısı verigye gidiyordu. ben 500 gelse razıyım diye beklerden 1 milyar 280 milyon gelmişti  :D

900 lü hat değil ha bu.hayatımda aramadım 900 lü hatları.

dediğim sms ile sohbet.hala devam ediyor ama kimseyi yanlış yönlendirmeyim diye yazmıyorum ne olduğunu  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #9 : 20 Şubat 2012, 23:53:39 »
saol canım sanada geçmiş olsun