Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinErdem Çil benmişim ya ismimi yanlış yazmışlar şimdi aradılar gönderiyoruz hediyenizi diye süpriz oldu ama iyi oldu
kafa nane sesin heraldesporcuma yazı yazıyon sonuna hastag koymayı unutuyon kazansan hdiyeyi alamıcan dikkat et biraz
ona öylesine yazdım ya dikkat ememişimdir dün biten yarışmadan bahsediyon herhalde
evet kadınlar emek spor cümleli olan.yarışmaya 3 dakika kala mesajmı yollanır
tebrikler pınar kazanmışben kazanamadım kız kazandı helal olsun
Erdem Çil benmişim ya ismimi yanlış yazmışlar şimdi aradılar gönderiyoruz hediyenizi diye süpriz oldu ama iyi oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinErdem Çil benmişim ya ismimi yanlış yazmışlar şimdi aradılar gönderiyoruz hediyenizi diye süpriz oldu ama iyi oldu
beni dersteyken 0216 lı bir no aramış onlar mı acaba bden falan sordular mı
Eşofmanım geldi ama sadece üst göndermişler alt eşofman da bekliyodum ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEşofmanım geldi ama sadece üst göndermişler alt eşofman da bekliyodum ben
zaten üst gelecekti sadece
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEşofmanım geldi ama sadece üst göndermişler alt eşofman da bekliyodum ben
Öyle bi şartları yoktu alt da gönderebilirlerdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEşofmanım geldi ama sadece üst göndermişler alt eşofman da bekliyodum ben
Öyle bi şartları yoktu alt da gönderebilirlerdi
sen uygulamaya girerken sadece üst eşofman resmini görmedinmi bencegayet yeterli kanıttı