Dosya masrafı ve ipotek tesis ücretini bugün itibari ile geri aldım. Duyrulur. Korkmayın arkadaşlar. Varsa gidin mahkemeye.
Mahkemeyi kaybetseydiniz, mahkeme masrafını siz mi karşılayacaktınız?
Benim banakacı bir arkadaşım tersi de karada çıkabilir.Zor durumda kalabilirsin demişti bana vazgeçtim
biz 2005 yılında ilk krediyi aldık 1 yıl sonra başka bir bankaya geçtik iki kez dosya masrafı ödedik anlayacağınız acaba biz nasıl başvurmalıyız
İki bankadanda o işlemin dekontunu isteyeceksiniz. Daha sonra bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığında bulunan tüketici hakem heyetine başvuracaksınız.
Dosya masrafı ve ipotek tesis ücretini bugün itibari ile geri aldım. Duyrulur. Korkmayın arkadaşlar. Varsa gidin mahkemeye.
Evet. Biz sitede birçok arkadaş başvurduk. Herkes kazandı. Artık bu konuda çok fazla emsal karar var. Özellikle Ing, Teb bankaları direk başvurduğunuzda veriyorlar artık.
Benim banakacı bir arkadaşım tersi de karada çıkabilir.Zor durumda kalabilirsin demişti bana vazgeçtim
İlk başta banka bizide korkuttu. Ama dediğim gibi bi çok karar var bu konuda.
arkadaşlar bizde ev için 4 yıl önce kredi aldık halada ödüyoruz ben başvuru yapabilirmiyim şimdi
arkadaşlar bizde ev için 4 yıl önce kredi aldık halada ödüyoruz ben başvuru yapabilirmiyim şimdi
Yapabilirsiniz. Bence hiç çekinmeyin.
Yapabilirsiniz. Bence hiç çekinmeyin.
bizde ev kredisi almıştık dosya masrafına itaraz etti eşim mahkemeyi kazandık geri alacakmışız
ya imza atmışsak hatırlamıyorum. yinede kazanırmıyız
ya imza atmışsak eşim hatırlamıyor. yinede kazanırmıyız
Hakim bilirkişi raporu istedi bu durumla ilgili. Bilirkişi imzalamış olsada bu sözleşmeyi tüketicinin değiştirme hakkı olmadığından tek taraflıdır dedi. Ondan dolayı bana verdi hakim.
ya imza atmışsak hatırlamıyor. yinede kazanırmıyız
Hakim bilirkişi raporu istedi bu durumla ilgili. Bilirkişi imzalamış olsada bu sözleşmeyi tüketicinin değiştirme hakkı olmadığından tek taraflıdır dedi. Ondan dolayı bana verdi hakim.
yani müracat edebilirmiyim ?