bu cok iyi haber 3 ay oldu konut kredimiz bittigi ama hala kurtulamadık biz bankadan. saçma sapan haber vermeden işlemler yapıp bilgilendirmeden sürekli bizi zarara ugrattılar sikayet etmeyi düşünüyorduk tüketici heyetine. bu konu hakkında gelişmeleri yazalım buraya arkadaşlar
bızde 1yıl once konut kredısı cektık sımdı dırek bankaya gıdıp sozlesmenın fotokopısını ıstesek olurmu
baktıkkı ımza atmısız ozmaan basvuru yapamayız dımı
son sorum eve t mahkeme yoluna gıdılırde kaybedersek bızmı oderız masrafı
Tüketici heyeti herhangi bir masraf almıyor. Mahkemede olsa almıyacağız demişlerdi bize.
Bu arada o sözleşmede bu ayrıntıyı bulabilirmisiniz bilmiyorum. Ama isteyip okumakta haklarımızı bilmekte fayda var.
bızde 1yıl once konut kredısı cektık sımdı dırek bankaya gıdıp sozlesmenın fotokopısını ıstesek olurmu
Tüketici heyeti herhangi bir masraf almıyor. Mahkemede olsa almıyacağız demişlerdi bize.
Bu arada o sözleşmede bu ayrıntıyı bulabilirmisiniz bilmiyorum. Ama isteyip okumakta haklarımızı bilmekte fayda var.
hım anladım yanlız konut kredısı bıtmedı 10 yıllık cektık kredının bıtmıs olması gerekmıyor dımı
internet bankacılığından dekont alsak o olurmu acaba
hım anladım yanlız konut kredısı bıtmedı 10 yıllık cektık kredının bıtmıs olması gerekmıyor dımı
Bitmesine gerek yok. İstediğiniz zaman başvurabilirsiniz. Dediğim gibi gitmeden hangilerini geri almak için başvuracaksınız onu belirlemeniz lazım. ben dosya masrafı ve ipotek ücreti için başvurdum diye hatırlıyorum.
internet bankacılığından dekont alsak o olurmu acaba
Olur önemli olan bankanın sizden çektiği parayı göstermek. Çünki alacağınız parayı toplam olarak gireceksiniz. Birde önemli bir detay toplam 1200 tl nin üzerinde ise bu işe tüketici heyetleri bakmıyor. O konuda şöyle birşey yapılabilir her satır için yani ipotek ayrı dosya masrafı ayrı olacak şekilde 2 farklı kağıt doldurulursa her biri 1200 ü geçmedikten sonra başvuru yapılabilir.
bizde garanti bankasından çekmiştik imzalatmışlarmıdır hiç hatırlamıyorum şansımızı deneyelim olmazsa
Dosya masrafı ve ipotek tesis ücretini bugün itibari ile geri aldım. Duyrulur. Korkmayın arkadaşlar. Varsa gidin mahkemeye.
biz 2005 yılında ilk krediyi aldık 1 yıl sonra başka bir bankaya geçtik iki kez dosya masrafı ödedik anlayacağınız acaba biz nasıl başvurmalıyız
Dosya masrafı ve ipotek tesis ücretini bugün itibari ile geri aldım. Duyrulur. Korkmayın arkadaşlar. Varsa gidin mahkemeye.
Mahkemeyi kaybetseydiniz, mahkeme masrafını siz mi karşılayacaktınız?