Gönderen Konu: Ömür Nasıl Çabuk Geçiyor Yaş 43  (Okunma sayısı 2248 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ömür Nasıl Çabuk Geçiyor Yaş 43
« Yanıtla #10 : 01 Mart 2012, 13:37:08 »
Allah daha nice nice nice sağlıklı huzurlu mutlu ve özellikle de sevdiklerinizle birlikte olduğunuz uzun yıllar versin..
izgim

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 01 Mart 2012, 13:40:34 »
nice yaşlara allah uzun ömürler versin sağlıkla ....
cümlemize ...

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #12 : 01 Mart 2012, 14:00:41 »
Yaş ilerledikçe,sanki zamanın daha hızlı geçtiğini düşünüyorsunuz.  :(

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 01 Mart 2012, 14:07:48 »
Bence insan hissettiği yaştdaır.Sizinle aynı yaştayız.Kızlarım ile yan yana geldiğim zaman kardşmisiniz diye soran çok oluyor.Çünkü kendime değer veririm.Kendim içic hiç birşeyi ertelemem.Engelli ocuklar öğretmeni olmama rağmen. bunun beni yıpratmasına izin vermem.Küçük şeyler ile mutlu olurum.Buda doğal olarak size olumlu yönde yansıyor.Ne insanlar var 20 yaşında ama sanki 50 yaşındaki insan gibi davranıyor.NE İNSANLAR VAR 50 YAŞINDA  ama ruhu genç.Ben ruhu genç olan insanını bedenininde genç olduğuna ianaırım.Herşey kendimize değer vermekle başlar.Biz varsak dünya var.Yoksanız emin olun herşey boş...
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #14 : 01 Mart 2012, 14:26:50 »
yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum zaten hiç bir yaş insana yetmez. 25 yaşında bile yaşlandım diye sizinle aynı duyguları yaşayanlar var. bir insan 20 yaşına kadar hep büyümeyi ister ama ondan sonra görür ki ömür bir yaprak gibi dökülüyor zaman keşke dursa. bunun sebebine Allahın bize kendi ruhundan sonsuzluk ruhunu üflediği için denir. insanoğlu sonsuz bir varlık olduğu için hiçbir zaman yitip gitmeyi kabul edemez. bu dünyadaki hiçbir nimet de ona yetmez. Allah verdikçe hep daha fazlasını ister. ömür de öyle. yaşı ilerledikçe hep kendinden genç olanlara imrenir. halbuki çok kolay gelmedik bu yaşlara. halbuki yaşlılık da bir nimet. benim çok acımasız bir amcam vardı. ben bildim bileli çok acımasız ve kibirliydi. şimdi 55 yaşında ve öyle yumuşak huylu, öyle candan biri oldu ki onu tanıyamıyoruz. yaşlılık onu değiştirdi yumuşattı. Allah ona bu fırsatı da verdi.
ben küçükken 40lı yaşları yaşlı bilirdim ama öyle değilmiş. asıl hayat bundan sonra başlıyor.   size de sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzurlu uzun bir ömür diliyorum :D
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 01 Mart 2012, 15:48:47 »
ben saymıyorumda hatırlamıyorum da artık her yıl değişiyor nasıl  olsa

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #16 : 05 Mart 2012, 15:00:19 »
mutlu yıllar öncelikle
sonrasında iseeee

kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 05 Mart 2012, 18:29:37 »
Hayırlı ömürler hocam..