Herkese merhaba, 24 - 35 yaş arası bay ve bayanlara yönelik projemiz yarın başlıyor. İnternet üzerinden ilgili soru formunu tamamlayan kişilere çekilişle hediyelerin verileceği projemizin linkini ve detaylarını yarın duyuruyor olacağız. Sevgiler...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
tüh ben ufağım daha katılamıycam dermişimmmm
Renkli lens hediyeli projemiz başladı! Herkese keyifli fikirlemeler
Kayit olun veya
giris yapin''Bu araştırma CommuniWit Araştırma Şirketi tarafından yapılmaktadır. Araştırmanın amacı göz sağlığıyla ilgili görüşlerinize danışmaktır. Soruları cevaplamak yaklaşık 5 dakikanızı alacaktır.
Araştırmaya katılanlar arasından her 10. kişiye renkli lens hediye edilecektir.
Destekleriniz teşekkür ederiz.''
Renkli lens kazanan her 10.kişiden biri de sizseniz, e-mail ve gerekirse telefon aracılığıyla sizinle iletişime geçiyor olacağız. Ayrıca kazananların listesi 30 Ocak 2012 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde yayınlanıyor olacak.
Sevgiler
30 ocak diyor
yanlış yazılmış ; 30 Martmış tarih face de öyle demişler
katıldık bakalım 10 uncu kısı olabıldıkmı:)
Yeni projemiz de başladı! Bu projemiz 24-35 yaş aralığında olan ve İstanbul, Ankara ya da İzmir şehirlerinden birinde yaşayan üyelerimiz için. (Diğer üyelerimiz, sizler için de yeni projeler yolda!)
Siz de bu profildeyseniz linke tıklayarak fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Üstelik katılan her 10.kişiye 25 TL değerinde hediye/hediye çeki gönderiyoruz. İyi şanslar; iyi fikirlemeler!
Kayit olun veya
giris yapin
güvenilirmi acaba bu 
öyle umut ediyorum

perşembe günü iş yerime tanıtım amaçlı gelicekler

deodorant içinmiş
güvenilirmi acaba bu 
bu kampanyayı bilemem ama daha önce bu sayfadan sevenhill parfüm kazandım ve sorunsuz mağazadan aldım