Gönderen Konu: CİPRALEX kullanan varmı  (Okunma sayısı 16874 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: CİPRALEX kullanan varmı
« Yanıtla #10 : 27 Şubat 2012, 16:14:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
düzgün kullanılmadığında yada birden bırakıldığında her antidepresan en başa dönmene sebep olur doktora görünüp bu kez düzenli kullanmanı tavsiye ederim cipralex en masum antidepresan uyku yapmıyor en basiti ben çok memnundum
aynen oyle cok basıt oldugundan dedeme vermıslerdı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2012, 16:15:01 »
düzgün kullanılmadığında yada birden bırakıldığında her antidepresan en başa dönmene sebep olur doktora görünüp bu kez düzenli kullanmanı tavsiye ederim cipralex en masum antidepresan uyku yapmıyor en basiti ben çok memnundum
dikkatini toplamana yardımcı oldu mu peki?

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 27 Şubat 2012, 16:15:13 »
en hafif anti depresan diye biliyorum ben de, fazla yan etkisi yok sanırım
inşallah faydalı olur

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 27 Şubat 2012, 16:15:45 »
6 ay kullandım
sonuc işe yaradımı

ben başka bir rahatsızlık için kullandım strese bağlı ağrım artıyordu. o rahatsızlığım bitti cipralex sayesinde işe başladım agrasif değildim ve tedavi biteli  1 yıl oldu ve şuan çok iyiyim
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #14 : 27 Şubat 2012, 16:16:07 »
ben cok endıselıyım ozellıkle oğlum konusunda Allah korusun her an her sanıye bısey olcak dıye cok korkuyorum bazen aklıma içme bi kurt dusuyo korkuyorum 2.5 yıl oldu ama lohusalık depresyonunu atlatamadım..dr yaygın anksıyete bozuklugu dedı bu ılacı verdı ama duzgun kullanmadım ve bugunlerde cok cok kotoyum  :'(

hiç korkma cipralex en basit antidepresandır. Kilo yapmaz genellikle uyku vs gibi uyuşukluk yapmaz, 1-2 ay içerisinde etkisini hissedersin kesinlikle rahatlatacaktır seni. Ama düzenli iç vücut alıştıktan sonra aniden kesme sakın. 1 gün bile içmeyi unutsan kötü hissedersin

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 27 Şubat 2012, 16:17:29 »
dikkatini toplamana yardımcı oldu mu peki?

ilk başta kafan bi hoş oluyo malum bir antideprasan olduğundan herşey laylay görünüyor ama bi süre sonra kişiye göre değişir düzeliyor bu durum.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #16 : 27 Şubat 2012, 16:18:29 »
ben sırf bu ılaca baslamak için oğlumu 21 aylıkken sutten kestım basata duzgun kullanıyordum ama annem ve esım sureklı delirttıler benı sende bısey yok insanın ilacı kendısdır dıye dıye ilacı bıraktım tabı bıde oğluma karsı vıcdan azabı cekıyordum..kendı kendımı telkın etmeye calıstım ama buraya kadarmıs olmadı  :'(

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 27 Şubat 2012, 16:20:36 »
sana bişey söyliyimmi vicdan azabın yersiz çünkü önce kendini düşünmelisin sen iyi olursan çocugunda iyi olur.ben evdeki herkesi düşman gibi görüyordum.ilac içtim 2 ay sonra size ne kadar kötü davranıyormuşum demeye başladım.ve birden bıraktınmı içmeye başladığın halineden daha kötü oluyorsun biran önce başlamalısın bence hem kendin hemde ailen için daha iyi olacaksın göreceksin

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #18 : 27 Şubat 2012, 16:22:57 »
ben sırf bu ılaca baslamak için oğlumu 21 aylıkken sutten kestım basata duzgun kullanıyordum ama annem ve esım sureklı delirttıler benı sende bısey yok insanın ilacı kendısdır dıye dıye ilacı bıraktım tabı bıde oğluma karsı vıcdan azabı cekıyordum..kendı kendımı telkın etmeye calıstım ama buraya kadarmıs olmadı  :'(

başkası senin ne hissettiğini bilemezki annen yada eşin bile olsa. sen kaygılıysan ve bu sana sıkıntı veriyosa tabikide tedavi olman lazım. Boğazımız ağrıyınca nasıl antibiyotik almak normal geliyosa buda öyle normal bi ilaç diye düşün. sadece biraz uzun süreli ve düzgün kullanman gerek emin ol sonunda iyiki kullanmışım dersin ben çok hasta gördüm bu ilaçla rahatlayan

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 27 Şubat 2012, 16:24:15 »
ben bi ay kullandım,doktorum değiştirdi,çünkü bana feci şekilde çarpıntı yaptı..Allah şifa versin tez zamanda..