0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
düzgün kullanılmadığında yada birden bırakıldığında her antidepresan en başa dönmene sebep olur doktora görünüp bu kez düzenli kullanmanı tavsiye ederim cipralex en masum antidepresan uyku yapmıyor en basiti ben çok memnundum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin6 ay kullandımsonuc işe yaradımı
6 ay kullandım
ben cok endıselıyım ozellıkle oğlum konusunda Allah korusun her an her sanıye bısey olcak dıye cok korkuyorum bazen aklıma içme bi kurt dusuyo korkuyorum 2.5 yıl oldu ama lohusalık depresyonunu atlatamadım..dr yaygın anksıyete bozuklugu dedı bu ılacı verdı ama duzgun kullanmadım ve bugunlerde cok cok kotoyum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindüzgün kullanılmadığında yada birden bırakıldığında her antidepresan en başa dönmene sebep olur doktora görünüp bu kez düzenli kullanmanı tavsiye ederim cipralex en masum antidepresan uyku yapmıyor en basiti ben çok memnundumdikkatini toplamana yardımcı oldu mu peki?
ben sırf bu ılaca baslamak için oğlumu 21 aylıkken sutten kestım basata duzgun kullanıyordum ama annem ve esım sureklı delirttıler benı sende bısey yok insanın ilacı kendısdır dıye dıye ilacı bıraktım tabı bıde oğluma karsı vıcdan azabı cekıyordum..kendı kendımı telkın etmeye calıstım ama buraya kadarmıs olmadı