Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapintıklayın, soruya doğru cevap verin, Van Gogh Alive Sergisi'ne çift kişilik bilet kazanın!
Patates Yiyenler tablosu bu kasvetli ve iç karartıcı dönemini simgeler ( Vincent Van Gogh Museum, Amsterdam). 1885 tarihli resimde iç mekanda günlük yaşam konu edinilmiştir. İşçiler kendi ektikleri patatesleri paylaşarak yerken gösterilmişlerdir. Tek ışık kaynağı yukarıdan sarkan bir lambadır. Lambanın ışığı patatesleri aydınlatır.
Doğa Koleji @Doga_Koleji
Bu tweeti RT edin!Saat 16:30'da soracağımız soruya doğru cevap veren ilk 10 takipçimiz Doğa Konseptli Eğiitim Modeli Kitap Serisi kazanıyor!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Yarışmamız sonuçlandı. Kazanan takipçilerimiz @EkremCELIKK @ayazyas @percem2 @jeremmy01 @htc_kbc @seleni4321 @deliefe06 @kurbagatoys @RuhPastasi35 ve @yorgunCadi oldu. Kendilerini tebrik ederiz.
10 Şubat - 15 Mayıs tarihleri arasında Karaköy Limanı Antrepoları'nda gezilebilecek Van Gogh Alive Sergisi'ne çift kişilik bilet kazanan şanlı takipçilerimiz,
Pelinsu Çakmak, Yusuf Işık, Arzu Yildiz, Reyhan Altan, Bartu Bayar oldu. Kendilerini tebrik ederiz.
sonunda twitterdan birşey kazandım çook mutluyum
tebrikler bende twitten kazanıyorum faceden hiç kazanamıyorum