Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursen/1 kişiye koltuk hediye: 31 Ocak 2012 - 06 Şubat 2012

Gönderen Konu: nursencehersey/futon mobilyadan 1 kişiye koltuk hediye(19 ocak-26 şubat)  (Okunma sayısı 3827 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
son günler artık arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
ya katılımı unuttum ya da onay verilmedi şimdi yine katıldım yorumunuz yayınlandı dedi ama hala yok  :(
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Aksam bakarim interndti kapattilar yine bana burdan msj at bloga yazdigin gibi olmazsa yayinlarim ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
altta en yeni deyince cıkıyor sızın yorumlar emir talha cok degısık yorum cok dıyemı oyle acaba anlamadım valla ılk defa bole bırsey goruyorum :o

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya katılımı unuttum ya da onay verilmedi şimdi yine katıldım yorumunuz yayınlandı dedi ama hala yok  :(

evet annem de katılmıştı aynısı oldu şimdi baktım yorumlarda adı yok.ne olacak şimdi?

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
çekilişe başlıyorum inşallah eksiksizdir çok kontrol ettim ama

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Çekilişi Kazananlar:
1-) ıtır üyüdücü

Yedekler:
1-) nurayuzunç

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum

Çevrimdışı itir

• Yeni Kampanyacı
  • *
ya arkadaşlar birşey çıkmıyor çıkmıyor diye şikayet edip duruyordum, sonunda bde kazandım, darısı kazanamayanlara..